Ligue 1: Lyon-Nimes | 1.98!

Kohde voimassa 19.10.2018, 21.45;1.98

Kohde sulkeutunut

Ligue 1: Lyon-Nimes | 1.98!

Ranskan Ligue 1 jatkuu tänään maajoukkuetauon jälkeen yhdellä ottelussa, kun Lyon ja Nimes iskevät yhteen illan ainoassa kamppailussa. Kotijoukkue lähtee klo 21.45 alkavaan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja myös me luotamme tänään sen voittoon. 

 

Mestarien Liigaan oikeuttaville sijoille sijoittuminen tavoitteenaan kauteen lähtenyt Lyon löytyy tällä hetkellä yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukon sijalta 6. Eroa suureen mestarisuosikki PSG:hen on jo 13 pistettä, joten tälläkin kaudella realistinen tavoite yhdelle Ranskan futiksen suurista joukkueista on toinen sija. Eroa toisena olevaan Lilleen on tällä hetkellä viisi pistettä, joten kolme pistettä tulisi kotijoukkueelle tarpeeseen. Lyonilaiset eivät ole onnistuneet voittamaan ottelua viimeiseen kolmeen peliin, kun mukaan lasketaan UCL-ottelu Shakhtaria vastaan ja liigassa se on voittanut kaksi viimeisestä neljästä pelistään. Viime kierroksella se koki nöyryyttävän tappion PSG:n vieraana, kun se hävisi ottelun lopulta peräti 5-0.

 

Vierasjoukkue Nimes aloitti kautensa vahvasti kahdella voitolla, mutta sen jälkeen se ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeiseen seitsemään yritykseen. Tappioita se on kokenut vasta kolme ja viimeisestä viidestä pelistä peräti neljä on päättynyt tasapeliin. Alkukaudesta hyvin maaleja tehnyt hyökkäysosasto ei ole onnistunut maalinteossa viimeiseen kolmeen otteluun ja se ei ole hyvä merkki illan otteluun lähdettäessä. Viime kierroksen pelissään ennen maajoukkuetaukoa Nimes pelasi kotonaan Reimsiä vastaan ja ottelu päättyi tasaisten vaiheiden jälkeen numeroihin 0-0.

 

Vaikka Lyonin pelaaminen viimeisessä kolmessa ottelussa ei ole ollut lähelläkään sen tasoa, on se silti selkeä ennakkosuosikki illan otteluun. Otteluruuhkan keskellä maajoukkuetauko teki sille varmasti hyvää ja PSG:lle 5-0-tappion kokenut joukkue tulee kotiyleisönsä edessä pesemään kasvonsa. Nimesin maalintekovaikeudet tulevat jatkumaan ja kotijoukkue voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.

 

Kohteemme otteluun: Lyon -1, 1.98. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.