Ligue 1: Lyon-Strasbourg | 1.80!

Kohde voimassa 24.8.2018, 21.45;1.80

Kohde sulkeutunut

Ligue 1: Lyon-Strasbourg | 1.80!

Ranskan pääsarjan Ligue 1:n kolmas kierros käynnistyy perjantaina yhdellä ottelulla, kun Lyon ja Strasbourg iskevät yhteen ensiksi mainitun kotiluolassa. Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina vaikka vieraat ovatkin aloittaneet kautensa erittäin hyvin. 

 

Lyon on aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla, Voitollisessa kauden avauksessa se otti tyylikkään 2-0-kotivoiton Amiensista. Kyseisessä ottelussa lyonilaiset osoittivat miksi se on yksi sarjan parhaista kotijoukkueista. Viime kierroksella joukkue joutui taipumaan vierasottelussa Reimsin vieraana hallittuaan peliä todella selkeästi. Maalipaikat olivat ottelussa selkeästi Lyonille, mutta se ei onnistunut saamaan palloa vastustajansa verkkoon kertaakaan.

 

Kuten todettua, Strasbourg on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti ja sen saldona kahdesta ottelusta on yksi voitto ja yksi tasapeli. Voitokkaassa ottelussa se haki hienon vierasvoiton pienessä kriisissä olevasta Bordeauxista maalein 0-2. Kotiavauksessaan strasbourgilaiset jäivät tasapeliin St.Etiennen kanssa vaikka se sai pelata yhden miehen ylivoimalla suurimman osan ottelusta. Vaikka illan vieraat ovat aloittaneet kautensa erittäin pirteästi, on vaikea nähdä sen pystyvät haastamaan selkeästi vahvemmalla materiaalilla varustettua vierasjoukkuetta.

 

Lyon on materiaaliltaan selkeästi vieraitaan parempi joukkue ja vaikka Lyon ei viime ottelussa onnistunut voittamaan Reimsia, on se kotonaan yksi liigan parhaista joukkueista ja tulee se näyttämään sen tämän illan ottelussa. Kotijoukkue voittaa pelin vähintään kahdella maalilla.

 

Kohteemme otteluun: Lyon -1, 1.80.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.