Ligue 1: Marseille-Tolouse | 2.26!

Kohde voimassa 10.8.2018, 21.45;2.26

Kohde sulkeutunut

Ligue 1: Marseille-Tolouse | 2.26!

Valioliigan ohella myös Ranskan Ligue 1 käynnistyy tänään yhdellä ottelulla. Mestarien Liiga-paikoista tälläkin kaudella kilpaileva Marseille saa vastaansa alempaan keskikastiin ennakoidun Tolousen. Kotijoukkue on ottelun selkeä ennakkosuosikki ja olisi ihme, mikäli se ei tästä pelistä kolmea pistettä ottaisi. 

 

Illan kotijoukkueen harjoituskausi oli todella vaikea ja se onnistui ottamaan vain yhden voiton seitsemästä ottelusta. Nantesia vastaan tulleen voiton lisäksi se pelasi kaksi kertaa tasapelin ja tappion se kärsi perätin neljä kertaa. Kauteen valmistavassa viimeisessä harjoituspelissä se hävisi Valioliigassa pelaavalle Bournemouthille peräti 5-2 ja sen peli ei näyttänyt ollenkaan valmiilta.

 

Kesän pelaajamarkkinoilla Marseille on ollut hyvin varovaisesti liikkeellä. Joukkueeseen ei ole tullut mainittavia vahvistuksia, mutta se ei ole myöskään luopunut omista tähtipelaajistaan, vaikka tarjouksia onkin heidän suuntaansa tullut.

 

Vierasjoukkue Tolousen harjoituskausi on ollut myös hyvin vuoristoratamainen. Se aloitti kesän kahdella tappiolla, joita seurasi kolme perättäistä voittoa. Kolmen voiton jälkeen sen pelaaminen heikkeni jälleen ja Nimesiä vastaan pelatun 0-0-tasapelin jälkeen se hävisi kaksi viimeistä harjoitusotteluaan yhteismaalein 8-4.

 

Illan vierasjoukkue on ollut kesän siirtomarkkinoilla Marseillea huomattavasti aktiivisempi. Tolouse menetti kaksi tärkeää pelaajaa, mutta heidät on korvattu vähintään samantasoisilla pelaajilla ja heidän lisäkseen seura on hankkinut vahvistuksia muillekin pelipaikoille. Tolouselaisten materiaali on riittävän vahva säilyttämään sarjapaikan myös tämän kauden päätteeksi.

 

Vaikka Marseillen harjoituskausi olikin todella vaikea ja sen pelaaminen ei näyttänyt missään vaiheessa valmiilta, uskomme, että kotonaan se tulee kaatamaan selvästi heikomman Tolousen vähintään kahdella maalilla. Vieraiden puolustus ei ole riittävän tasokas pitämään isäntien hyökkäystä kurissa.

 

Kohteemme otteluun: Marseille -1, 2.26.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.