Ligue 1: Nantes-Montpellier | 1.83!

Kohde voimassa 8.1.2019, 20.00;1.83

Kohde sulkeutunut

Ligue 1: Nantes-Montpellier | 1.83!

Ranskan Ligue 1 tarjoaa tiistai-illalle kaksi ennakkoon tasaista ottelua. Toisessa klo 20.00 alkavasssa kamppailussa vastakkain ovat Nantes ja sarjataulukon neljäntenä majaileva Montpellier. Vaikka joukkueet ovatkin sarjassa eri päissä taulukkoa, voidaan illan taistosta odottaa erittäin tasaista vääntöä. 

 

Nantesin kausi on toistaiseksi sujunut hyvin vaihtelevasti ja usein hyvää peliä on seurannut seuraavalla kierroksella heikko esitys. Viimeisestä viidestä pelistään illan isännät ovat onnistuneet voittamaan vain yhden ja pisteitä se on onnistunut keräämään näistä peleistä vain kaksi. Nantes on kuitenkin pelannut kotonaan viime aikoina todella vahvasti ja se onkin voittanut Ranskan Cup mukaan luettuna neljä viimeisestä viidestä kotiottelustaan ja viimeisin tappio kotinurmelta on syyskuun lopulta. Viimeksi kun joukkue pelasi kotiyleisönsä edessä se onnistui kaatamaan Cupissa Chateaurouxin selkein 4-1-lukemin ja liigassa se voitti viimeisimmän kotiottelunsa Marseillea vastaan luvuin 3-2.

 

 

Montpellier on ollut yksi tämän kauden positiivisimmista yllätyksistä ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta neljä. Todella vahvan alkukauden pelannut vierailija on kuitenkin marraskuusta alkaen alkanut pelaamaan heikommin ja viimeisestä viidestä ottelustaan se on onnistunut voittamaan vain yhden. Kolmesta viimeisimmästä pelistään Montpellier on kerännyt vain yhden pisteen ja sen pelillinen käyrä näyttää pahasti alaspäin juuri tällä hetkellä. Illan vierasjoukkueen heikosta vireestä kertoo paljon myös se, että joukkue putosi viime pelissään Cupissa alemman sarjan Sannoisille.

 

Kotijoukkueelle tarjotaan erittäin kovia DNB-kertoimia eri vedonlyöntisivustoilla. Nantes on pelannut todella hyvin kotikentällään viimeisessä viidessä ottelussa ja Montpellier puolestaan on tällä hetkellä erittäin heikossa vireessä. Ottelusta voidaan odottaa erittäin tasaista, joten panoskoko tässä kohteessa kannattaa pitää maltillisena, sillä vieraat ovat kauden alussa näyttäneet, että joukkueesta löytyy todella paljon laatua.

 

Kohteemme otteluun: Nantes draw no bet(DNB) @ 1.83(Unibet)

 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.