Mestarien Liiga: Ajax-AEK | 2.17!

Kohde voimassa 19.9.2018, 19.55;2.17

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Ajax-AEK | 2.17!

Mestarien Liigan lohkovaihe pyörähti käyntiin eilen ja myös tälle päivälle on tarjolla kahdeksan mielenkiintoista ottelua. Amsterdamissa vastakkain iskevät kotijoukkue Ajax ja Ateenasta kotoisin oleva AEK. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyvän vireen saattelemana ja taistosta on luvassa erittäin mielenkiintoinen. 

 

Hollantilaiset lähtevät tähän otteluun takanaan yhdeksän ottelun tappioton putki. Tähän putkeen luetaan mukaan Mestarien Liiga-karsinnat sekä viisi Hollannin pääsarjan ottelua. Viimeisestä seitsemästä ottelusta Ajax on voittanut kuusi ja se on päästänyt näissä peleissä vain yhden maalin omiin, joten sen pelaaminen on todella valmista jo tässä vaiheessa kautta. Viime ottelussaan viikonloppuna se kaatoi kotonaan Groningenin vahvan esityksen päätteeksi 3-0-lukemin.

 

Myös AEK pääsee lähtemään otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä se on peräti kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa, jos otetaan kaikki kilpailut huomioon. Viimeisestä kuudesta pelistään se on voittanut viisi ja sen maaliero näissä otteluissa on 12-4. Kreikan pääsarjassa ateenalaisilla on takanaan kolme ottelua ja se on voittanut ne kaikki päästämättä maaliakaan. Viime ottelussaan se kaatoi kotikentällään Panioniosin puhtaasti maalein 4-0.

 

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun siis pitkät tappiottomat putket takanaan ja itseluottamus molemmilla seuroilla on todella kova. Uskomme, että tämä johtaa ottelussa siihen, että näemme maalit molemmissa päissä. Ajax lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta Mestarien Liigan lohkovaiheen kestokävijä AEK:lta löytyy paljon laadukkaita pelaajia, jotka pystyvät aiheuttamaan ongelmia hollantilaisten puolustukselle.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS), 2.17. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.