Mestarien Liiga: Barcelona-Lyon | 1.70!

Kohde voimassa 13.3.2019, 22.00;1.70

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Barcelona-Lyon | 1.70!

Keskiviikko tarjoaa jalkapallon ystäville kaksi todella mielenkiintoista Mestarien Liigan ottelua. Toisessa klo 22.00 alkavassa kamppailussa ovat vastakkain Barcelona ja Lyon, joiden ensimmäinen osa Ranskassa päättyi 0-0-tasapeliin. Barcelona on suuri suosikki jatkoonmenijäksi, mutta Lyonilla on aseita horjuttaa kotijoukkuetta. 

 

Barcelona on tälläkin kaudella yksi suurista suosikeista voittamaan Mestarien Liigan ja sen joukkueesta löytyy supertähtiä, joiden avulla voitto on saavutettavissa. Tämä kausi on sujunut illan isänniltä vakuuttavasti ja se johtaa kotimaansa pääsarjaa La Ligaa.
Viime aikojen pelit ovat sujuneet joukkueelta mallikkaasti ja Barca on tällä hetkellä kilpailullisissa otteluissa 11 pelin tappiottomassa putkessa ja illan kamppailuun se lähtee neljän ottelun voittoputkessa. Se on onnistunut kaatamaan putken aikana Real Madridin kahdesti, Sevillan ja viimeisimmässä pelissä se voitti kotonaan Vallecanon maalein 3-1.

 

Lyonin kausi on edennyt toistaiseksi hyvin odotetuissa merkeissä ja se löytyy ranskan pääsarjassa 3. sijalta. Sen viimeaikaiset otteet ovat olleet hyvin vaihtelevia ja Barcelonaa vastaan pelatun ensimmäisen osaottelun jälkeen sen saldo näyttää kahta voitettua ottelua, yhtä tasapeliä ja yhtä tappiota.
Barca-tasapelin jälkeen se kärsi liigassa tappion Monacolle luvuin 2-0, jota seurasi voitot Cupissa Caenia vastaan sekä liigassa Tolousea vastaan. Viimeisin ottelu Ligue 1:n puolella päättyi viime viikonloppuna 2-2-vierastasapeliin Strasbourgia vastaan.

 

Avausosa näiden joukkueiden välillä osoitti, että Lyon pystyy haastamaan Barcelonan ainakin kotiyleisönsä edessä, mutta miten käy nyt, kun pelataan Camp Noulla? Lyonin otteet puolustuspäässä eivät ole avausosan jälkeisissä otteluissa vakuuttaneet ja Barcelona on tunnetusti kotonaan todella vahva joukkue isoissa otteluissa. Uskomme, että isännät tulevat faniensa edessä ottamaan pelin hallintaansa jo avausjaksolla ja Barca tulee johtamaan ottelua jo ensimmäisen jakson jälkeen. Myös loppuvihellyksen jälkeen tulostaululla tulee olemaan Barcelonan voittolukemat ja espanjalaiset tulevat etenemään kahdeksan parhaan joukkoon.

 

Kohteemme otteluun: Barcelona HT/FT 1/1 @ 1.70(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.