Mestarien Liiga: Barcelona-Manchester United | 1.93!

Kohde voimassa 16.4.2019, 22.00;1.93

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Barcelona-Manchester United | 1.93!

Tiistai iltana klo 22 pelataan Mestarien liigan toiset osaottelut kun Barcelona kohtaa kotonaan Manchester Unitedin. Barcelona lähtee otteluun suurena suosikkina ensimmäisen osaottelun 1-0 voiton jälkeen.

Barcelona tappioton kotonaan

Manchester United on lähes mahdottoman tilanteen edessä, kun joukkue matkustaa Barcelonaan. Tosin tämä ei ole mitään uutta tämän vuoden Mestarien liigassa, sillä joukkue hävisi PSG:lle 0-2 kotonaan, mutta teki todellisen ihmeen voittamalla vieraissa PSG:n 3-1. Valitettava tosiasia Manun kannalta kuitenkin on se, että Barelonalta löytyy vielä parempi joukkue kuin PSG:ltä. Ole Gunnar Solskjaerin Manchester United lähtee varmasti todella hyökkäävällä taktiikalla, mutta kun vastassa on joukkue joka pitää kotonaan pallonhallintaa n 70% , voi jatkopaikan haaveet jo kuopata.

 

Barca voitti ensimmäisen osan 1-0 Old Traffordilla, mutta varsinkin toisella puoliajalla Manu pääsi paremmin otteluun mukaan. ManU laukoi todella paljon, mutta ei saanut laukauksia suunnattua maalia kohden kertaakaan. Neljännesvälierissä Barca pelasi vieraissa myöskin hyvin heikosti normaaliin tasoon nähden. Kotonaan joukkue on ollut pysäyttämätön. Barca murskasi Lyonin peräti 5-1 kotonaan, joten Manulle on luvassa todella vaikea ilta. Vaikka Manu onnistuisi kerran tekemään maalin, niin ei se tule riittämään, sillä Barca tekee kotonaan vähintään kaksi maalia.

 

Lionel Messi koki kovia ensimmäisessä ottelussa saaden iskun silmäänsä. Messi ei pelannut viikonlopun La liga ottelussa, mutta on tänään taas kokoonpanossa. Messi haluaa varmasti tehdä maaleja nopeasti ottelussa ja varmistaa joukkueen pääsyn jatkoon. Barcelona pääsee otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä poissa ovat vain pitkäaikaispotilaat Rafinha sekä Vermaelen. 

 

Paras pelikohde otteluun on Barcelonan vähintään 2 maalin voitto. Librabet tarjoaa loistavaa 1,93 kerrointa. Yhdistelemällä tämän heidän mahtavan vedonlyöntibonuksen kanssa pystyt melkein nelinkertaistamaan pelikassasi!

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa aina 150€ saakka, niin saat pelirahasi tuplana