Mestarien liiga: BATE-HJK | 2.25!

Kohde voimassa 25.7.2018, 20.00;2.25

Kohde sulkeutunut

Mestarien liiga: BATE-HJK | 2.25!

Mestarien liigan karsinnat ovat hyvässä vauhdissa ja tänään on tulessa myös Helsingin Jalkapalloklubi, joka on ainoa suomalainen joukkue, joka on vielä mukana Euro-kentillä. Islantilaisen Vikingurin viime kierroksella tiputtanut HJK lähtee haastajana ottelupariin. 

 

Moninkertainen Valko-Venäjän mestari BATE on ollut loistavassa vireessa kotimaansa Valioliigassa ja sillä on alla seitsemän ottelun tappioton putki liigassa, joista voittoja on peräti kuusi. Joukkue johtaa omaa liigaansa selkeällä seitsemän pisteen erolla ja sen hyökkäysosasto on takonut hurjan määrän maaleja tällä kaudella. BATE:n ainoa heikkous on sen hieman ailahteleva puolustus, joka on pystynyt pitämään nollapelin vain kerran viimeiseen viiteen otteluun.

 

HJK on myös oman maansa pääsarjan kärjessä ja näyttää vahvasti siltä, että Klubi vie Veikkausliigan mestaruuden myös tällä kaudella. HJK on Euro-pelit mukaan lukien hävinnyt vain kertaalleen viimeiseen kymmeneen otteluun ja myös sen hyökkäyspelaaminen on toiminut todella hyvin viime aikoina. Kuten BATE:lla, myös HJK:lla on ollut ongelmia alakerrassa ja myös helsinkiläisten heikkoudet löytyvät puolustuspäästä.

 

Molempien toimiva hyökkäyspelaaminen ja hieman ailahteleva puolustuspelaaminen takaavat sen, että tänä iltana näemme vähintään kolme maalia.

 

Kohteemme otteluun: Yli 2.5 maalia, 2.25. 

 

TUTUSTU JALKAPALLON VEDONLYÖNTIOPPAASEEN JA OPI KAIKKI JALKAPALLOVEDONLYÖNNISTÄ!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.