Mestarien Liiga: BATE-PSV | 2.22!

Kohde voimassa 21.8.2018, 22.00; 2.22

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: BATE-PSV | 2.22!

Mestarien Liigan karsinnat ovat edenneet viimeiselle kierrokselle. Jäljellä on enää 12 joukkuetta joista kuusi etenee kilpailun lohkovaiheeseen. Yhdessä tiistain kolmesta ottelusta ovat vastakkain HJK:n jatkosta tiputtanut BATE ja hollantilainen PSV.

 

BATE on pelannut kotimaansa liigassa 17 ottelua ja se johtaa Valko-Venäjän pääsarjaa selkeällä piste-erolla. Moninkertainen maansa mestari on pelannut Mestarien Liigan karsinnoissa kaksi otteluparia ja se on tiputtanut jatkosta toistaiseksi Helsingin Jalkapalloklubin sekä azerbaijanilaisen Qarabagin. Viime kierroksen kaksiosaisessa taistossa Qarabagia vastaan joukkue pelasi hyvän vierasottelun voittaen vastustajansa maalein 0-1 ja toisessa osassa 1-1-kotitasapeli riitti viemään sen karsintojen viimeiselle kierrokselle. BATE ei ole hävinnyt viimeiseen 12 peliin kaikki kilpailut mukaanlukien, joten se lähtee otteluun hyvän itseluottamuksen saattelemana.

 

PSV:n kausi Hollanin pääsarjassa on alkanut hyvin. Pelejä on pelattu vasta kaksi, mutta molemmat ovat päättyneet joukkueen voittoon ja hollantilaiset ovat tehneet näissä otteluissa yhteensä kuusi maalia. Myös kesän harjoitusottelut sujuivat illan vierasjoukkueelta mallikkaasti, sillä se ei hävinnyt yhtääb harjoitusottelua ja saldoksi muodostui lopulta kolme voittoa ja yksi tasuri. Kauden ainoa tappio PSV:lle on tullut Hollannin Super Cupin ottelussa Feyenoordia vastaan ottelussa, jonka enindhovenilaiset hävisivät rangaistuspotkujen jälkeen 0-1.

 

Vaikka BATElla onkin todella vakuuttava tappioton putki allaan, on PSV kuitenkin täysin eri tason vastustaja verattuna aikaisempiin karsintavastustajiin sekä Valko-Venäjän liigan vastustajiin. Hollantilaisilta löytyy riveistään todella paljon laatua ja se on ennakkoon selkeästi tasokkaampi joukkue, kuin illan isäntänsä. Uskomme vahvasti, että vieraat poistuvat tänään vierasviheriöltä voitto taskussaan.

 

Kohteemme otteluun: PSV, 2.22(Coolbet). 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.