Mestarien liiga: CFR Cluj – Celtic| 2.43!

07.08.2019, 21.00;2.43

Kohde sulkeutunut

Mestarien liiga: CFR Cluj – Celtic| 2.43!

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat keskiviikkona. Romanian CFR Cluj kohtaa Celticin kotonaan, jossa se tarvitsee hyvän lopputuloksen. Vedonlyöntiyhtiöt ovat selkeästi vähämaalisen ottelun kannalla ja myös me uskomme siihen.

 

Celtic on lähtee tähän ottelupariin selkeänä suosikkina, mutta Romanian suurseura CFR Cluj ei ole täysin aseeton varsinkaan kotona. Celtic on osoittanut edellisillä kierroksilla olevansa hyvässä iskussa, mutta vastustajat ovat olleet monta astetta heikompia. Romanialaiset lähtevät tähän ensimmäiseen osaotteluun varmasti puolustusvoittoisella taktiikalla, sillä he eivät missään nimessä halua antaa Celticille vierasmaalia.

 

CFR Cluj on pelannut todella hyvää jalkapalloa kotonaan. Tästä osoituksena on voitot kotonaan Astanasta 3-1 ja Maccabista 1-0. Kun vielä lisäksi kotimaan sarjassa kaatui viikonloppuna Chindia 4-1, voidaan todeta että isäntienkin hyökkääminen on ollut melko mukavassa hapessa. Vaarallisin palanen on ranskalaishyökkääjä Billel Omrani, joka on osunut molemmissa Mestarien liigan kotimatseissa.

 

Edelliseen kymmeneen otteluun CFR Cluj on päästänyt vain 8 maalia sekä Celtic vain 5, joten alle yhden maalin päästetty keskiarvo lupaa vähämaalista peliä. Me uskomme, että ensimmäisessä ottelussa nähdään alle 1,5 maalia ja tarjolla oleva 2,43 kerroin on todellinen ylikerroin. Todennäköisimmät lopputulokset ovat 0-0 tai 0-1.