Mestarien Liiga: Dortmund-Club Brugge | 1.82!

Kohde voimassa 28.11.2018, 22.00;1.82

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Dortmund-Club Brugge | 1.82!

Keskiviikko-illan herkkuna jalkapallon ystäville tarjoillaan jälleen Mestarien Liigan lohkovaiheen otteluita. Yhdessä, klo 22.00 alkavassa kamppailussa iskevät vastakkain Borussia Dortmund ja Club Brugge, jotka molemmat ovat mukana kilpailemassa jatkopaikasta. 

 

Dortmund on pelannut tällä kaudella erinomaisesti oman maansa sarjassa ja se johtaa Bundesliigaa tällä hetkellä neljän pisteen erolla Mönchengladbachiin. Myös UCL:ssä on kulkenut hyvin ja joukkue johtaa lohkoaan yhdeksällä pisteellä tasapistein Atletico Madridin kanssa. Saksalaiset kärsivät ainoan tappionsa lohkovaiheessa viime kierroksella juuri Ticoa vastaan, mutta muuten joukkue on pelannut erittäin vahvasti ja voittanut kolme muuta peliään. Viidestä viimeisestä ottelustaan kaikki sarjat mukaan lukien se on onnistunut ottamaan neljä voittoa, joissa Dortmundin pelaaminen on näyttänyt todella hyvältä ja erityisesti sen hyökkäyspelaaminen on ollut todella vaarallista.

 

Club Brugge on monien yllätykseksi lohkossa kolmannella sijalla Monacon edellä. Belgialaiset hakivat viime kierroksella todella hurjan 0-4-voiton juuri monacolaisista ja näin ollen joukkue on vielä mukana taistelussa jatkopaikoista. Bruggella on kasassa tällä hetkellä neljä pistettä, joten ainakin Eurooppa-liiga-paikan suhteen näyttää tällä hetkellä hyvältä. Pelillisesti joukkue ei ole kuitenkaan esiintynyt Monaco-voiton jälkeen hyvin vaan se on hävinnyt kaksi viimeisintä Belgian liigan otteluaan selkeästi heikompia joukkueita vastaan. Sen puolustuspelaaminen on tökkinyt pahemman kerran ja tänään se saa vastaansa yhden Euroopan kuumimmista hyökkäyksistä.

 

On vaikea nähdä vieraiden heikosti pelanneen puolustuksen pystyvän pitämään kotijoukkueen hyökkäystä kurissa koko 90 minuuttia ja uskomme, että Dortmund tulee tänään tekemään vähintään kaksi maalia ja voittaa vähintään kahden maalin erolla. Saksalaiset haluavat ehdottomasti voittaa oman lohkonsa ja tämä ottelu on sen kirjoissa pakkovoiton paikka. Isännät ovat olleet Bundesliigassa todella vahvoja koko kauden ajan ja jo sen rutiinin taso on selkeästi vieraita korkeammalla ja tulee varmistamaan illan selkeän kotivoiton.

 

Kohteemme otteluun: Dortmund -1 @ 1.82(COOLBET)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.