Mestarien Liiga: Dortmund-Tottenham | 2.03!

Kohde voimassa 5.3.2019, 22.00;2.03

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Dortmund-Tottenham | 2.03!

Tällä viikolla on luvassa jälleen neljän ottelun verran Mestarien Liigan pudotuspelejä. Tiistaina pelataan kaksi ottelua ja niistä toisessa ovat vastakkain Dortmund ja Tottenham. Lontoolaiset veivät avausosan nimiinsä selkein 3-0-numeroin ja kotijoukkueella on todella iso vuori kiivettävänään, mikäli se meinaa tästä parista vielä jatkoon. 

 

Kotijoukkueen viimeiset viikot eivät ole olleet ruusuilla tanssimista, sillä se on Tottenhamille kärsityn avausosan tappion lisäksi ollut vaikeuksissa myös Bundesliigan puolella. Sen yhdeksän pisteen sarjajohto on kuivunut kasaan ja Bayern Munchen on tullut jo tasapisteisiin sen kanssa.
Sen viimeisen viiden ottelu saldo näyttää vain yhtä voitettua ottelua, kahta tasapeliä ja kahta tappiota. Viime ottelussaan Saksan liigan puolella se koki todella yllättävän tappion, kun sarjassa pohjasijoilla oleva Augsburg otti sarjajohtajilta pisteet 2-1-kotivoitolla.
Vaikka viime aikojen otteet ovatkin Dortmundilla olleet surkeita, ei sitä pidä kuitenkaan aliarvioida tämän illan ottelussa. Joukkueessa on edelleen todella paljon laatua ja se pystyy kotonaan venymään erittäin koviin suorituksiin. Illan ottelussa nähdään varmasti todella ärsytetty joukkue, joka haluaa näyttää faneilleen.

 

Tottenham esiintyi avausosassa kotonaan todella vahvasti ja se hommasi ansaitusti ison edun toiseen osaan lähdettäessä. Sen sairastupa on tyhjentynyt mukavasti ja poissaolijoista mainittava on enää Dele Alli.
Avausosan voiton jälkeen Spursin esitykset eivät kuitenkaan ole olleet kovinkaan vakuuttavia. UCL-pelin jälkeen se kärsi Valioliigassa 2-1-vierastappion Burnleylle ja tämän jälkeen 2-0-tappion Chelsealle. Viime kierroksen ottelussaan se pelasi kotonaan Arsenalia vastaan ja tuloksena oli 1-1-tasapeli, joka olisi sekin kääntynyt tappioksi ilman Hugo Llorisin viime hetkien rangaistuspotkun torjumista.
Vierasjoukkue on suuren suuri suosikki menemään tästä ottelusta jatkoon ja sen ei tarvitse hyökätä ottelussa yltiöpäisesti. Valmennus varmasti pyrkii saamaan joukkueen pelaamaan myös hyökkäyssuuntaan, eikä puolustamaan johtoaan, mutta väkisinkin jossain vaiheessa se luultavasti tulee laskemaan pakkaansa ja pyrkii puolustamaan alempaa.

 

Vaikka Tottenham olikin avausosassa selkeästi parempi joukkue, uskomme, että Dortmund tulee kotonaan ottamaan voiton. Kuten todettua, Spursin ei tarvitse voittaa ottelua ja sille riittää 2-0-tappiokin jatkoon pääsyyn. Saksalaiset tulevat varmasti hallitsemaan ottelua koko 90 minuuttisen ajan ja tulee voittamaan toisen osaottelun.

 

Kohteemme otteluun: Dortmund -0.5 @ 2.03(Coolbet) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.