Mestarien Liiga: Juventus-Atletico | 1.72!

Kohde voimassa 12.3.2019, 22.00;1.72

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Juventus-Atletico | 1.72!

Tiistai on jälleen hieno päivä, sillä tarjolla on kaksi todella mielenkiintoista Mestarien Liigan ottelua. Torinossa toisensa kohtaavat Juventus ja Atletico, joiden välinen avausosa päättyi madridilaisten 2-0-kotivoittoon. Vierailla on vahva kiinnitys jatkopaikkaan, mutta Juventusta ei missään nimessä pidä laskea vielä ulos. 

 

Avausosa oli pitkään hyvin tasainen kamppailu, mutta toisella jaksolla Atletico otti pelin hyvin haltuunsa ja sen paine tuotti lopulta tulosta kahden maalin muodossa. Ensiksi Jose Maria Gimenez pääsi iskemään isännät johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta ja Diego Godin iski ottelun lopulla vielä 2-0-maalin, jolla ”Tico” otti vahvan kiinnityksen jatkopaikkaan.

 

Kyseisen ottelun jälkeen joukkueet ovat kerenneet pelata jo kolme ottelua kotimaidensa pääsarjoissa. Atletico on jatkanut siitä mihin se Juventusta vastaan jäi ja se on voittanut kaikki kolme otteluaan maalierolla 5-0. Madridilaiset ovat pelanneet nyt Juve-peli mukaanlukien viisi perättäistä ottelua päästämättä maaliakaan.
Myös Juventus on jatkanut Serie A:n dominointia ja voittanut kolme ottelua putkeen. Se on pelannut kaksi vierasottelua, joissa se kaatoi Bolognan(0-1) sekä Napolin(1-2) ja viime kierroksella se kaatoi varamiehistöllään Udinesen vakuuttavasti 4-1.

 

Illan toisen osaottelun asetelmat ovat hyvin selkeät. Juventuksen pitää tehdä vähintään kaksi maalia varsinaisella, jotta peli venyisi jatkoajalle ja Atletico pyrkii vahvalla puolustuspelaamisellaan jäädyttämään torinolaisten hyökkäyspelaamisen. Juventus on yksi Euroopan parhaista kotijoukkueista ja se tulee varmasti ottamaan pelin haltuunsa heti ensiminuuteilta ja uskomme, että se tulee voittamaan ottelun. Vieraiden ei tarvitse voittaa ottelua ja se tulee varmasti luottamaan omaan vahvaan puolustuspeliinsä. Juve voittaa ottelun, mutta riittääkö tämä voitto jatkoonpääsyyn, se nähdään illalla.

 

Kohteemme otteluun: Juventus -0.5 @ 1.72(Coolbet&Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.