Mestarien liiga: Juventus – Leverkusen| 1.65!

1.10.2019, 22.00;1.65

Kohde sulkeutunut

Mestarien liiga: Juventus – Leverkusen| 1.65!

Joukkueet lähtevät aivan eri lähtökohdista illan otteluun, kun Juventus isännöi Leverkusenia Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella. Torinolaiset pelasivat avauskierroksella hyvän 2–2-tasapelin Atletico Madridia vastaan vieraskentällä. Juventus hallitsi täysin ottelun ensimmäistä puoliskoa, mutta toisella puoliajalla Atletico oli selkeästi aktiivisempi ja ansaitsi tasapelin. Leverkusen puolestaan konttasi Mestarien liiga kautensa avausottelussa  2–1-kotitappiolla Lokomotiv Moskovalle. Lokomotiv on lohkon selkeästi heikoin joukkue ja Leverkusenin olisi tarvinnut saada täydet kolme pistettä.

 

Juventus näytti jo menevän helppoon kotivoittoon atleticoa vastaan, kun joukkue johti ottelua 2-0. Toisella puoliskolla madridilaiset kuitenkin pääsivät entistä paremmin peliin sisään ja saivat kavennusmaalin tehtyä. Kavennusmaalin jälkeen Juventus ei onnistunut pitämään johtoaan kamppailun loppuun asti ja kotijoukkue onnistui tekemään tasoitusmaalin aivan ottelun viimeisillä hetkillä. Juventuksen sulaminen teki lohkosta todella tasaisen, sillä jokaisella joukkueella on nyt yksi piste kasassa. Juventus tarvitsee tänään täydet pisteet kotonaan, jotta se pääsee varmemmista asemista seuraavaan otteluun Lokomotivia vastaan.

 

Leverkusen hallitsi suurimmaksi osaksi jokaista kentän osa-aluetta kamppailussa Lokomotivia vastaan, mutta siitä huolimatta Moskovasta Leverkusenin vieraaksi saapunut joukkue onnistui isäntäjoukkueensa kaatamaan. Huuhkajien maalilla viime aikoina loistanut Lukas Hradecký ei ottelussa vakuuttanut ja häneltä nähtiinkin ikävä virhe, jonka seurauksena Lokomotiv pääsi iskemään toisen osuman. Jos Hradecký ei paranna otteitaan selkeästi Juventusta vastaan, niin luvassa voi olla selkeä kotivoitto.

 

Juventus on otteluun lähdettäessä selkeä ennakkosuosikki, mutta sen viimeaikaiset esitykset niin Seria A:ssa kuin Eurokentilläkin ovat antaneet merkkejä siitä, että joukkueen puolustuslinja on tällä hetkellä murrettavissa ja Chiellinin poissaolo selkeästi havaittavissa. Torinolaiset ovat tunnetusti kotonaan todella vaikeasti yllätettävissä ja myöskään tänään ei yllätystä nähdä.

 

Ottelun paras pelikohde on Juventuksen kotivoitto kertoimella 1,65

 

UUSI VEDONLYÖNTISIVUSTO CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

 

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2. Talleta ja valitse alan paras talletusbonari huikealla x1 kierrätyksellä!