Mestarien liiga: Kalju – Celtic| 1.80!

30.07.2019, 20.00;1.80

Kohde sulkeutunut

Mestarien liiga: Kalju – Celtic| 1.80!

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tiistaina toisilla osaotteluilla. Celtic matkustaa Viroon 5-0 kotivoitto taskussaan ja on varmasti jatkossa otteluparista. Kalju haluaa kotiyleisön edessä välttää uudet murskajaiset ja tarjota faneille kovatasoisen ottelun.

 

Celtic osoitti ensimmäisessä osaottelussa kotonaan miksi se on yksi Euroopan suurseuroja edelleen. Joukkue on tuttu näky Mestarien liigan lohkovaiheessa ja on voittanut joukkueita kuten Barcelonan, Manchester unitedin ja lukuisia muita. Kalju oli täysin vastaantulija ensimmäisessä osaottelussa, kun Celtic viimeisteli kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla ja loppulukemat
5-0 kertovat ylivoimaisesta suorituksesta. Maalintekoyritykset menivät 26-3 Celticin hyväksi, eikä Kalju onnistunut laukomaan kertaakaan kohti maalia koko ottelussa. Celtic olisi voinut paremmalla viimeistelyllä tehdä muutaman maalin lisää, sillä joukkue laukoi peräti 14 kertaa kohti Kaljun maalia.

 

Kaljun kotiottelu ei pelata sen normaalilla kotistadiumilla, sillä se ei täytä kaikkia Mestarien liigan standardeja. Ottelu pelataan
A. Le Coq Areenalla, joka tulee varmasti olemaan loppuunmyyty. Celtic lähtee toiseen osaotteluun varmasti B-miehistöllä, sillä joukkueen on turha riskeerata avainpelaajia, kun ottelupari on jo selvä. Tämän takia ottelun parhaat pelikohteet löytyvätkin maalimäärissä. Alle 3,5 maalia antaa loistavan 1,80 kertoimen, joka varmasti tippuu vielä ennen ottelun alkua. Kalju tuskin onnistuu tekemään maalia tälläkään kertaa ja joukkue panostaa varmasti puolustukseen enemmän. Celtic haluaa varmasti voittaa ottelun, mutta pitää kokonaistuloksena reiluna ja voittaa tämän ottelun vain parilla maalilla. Todennäköisimmät lopputulokset ovat Celticin 2-0 tai 3-0 voitto, jolloin alle 3,5 maalia osuu.

 

Suosittelemme nappaamaan riskittömän 25€ otteluun alla olevan kampanjan avulla, sillä jos vetosi ei osu saat puhtaana rahana takaisin 25€.

 

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.