Mestarien liiga: Kööpenhamina – Punainen Tähti| 2.05!

13.08.2019, 21.00;2.05

Kohde sulkeutunut

Mestarien liiga: Kööpenhamina – Punainen Tähti| 2.05!

FC Kööpenhaminan ja Belgradin Punaisen Tähden toinenosaottelu pelataan tiistaina Tanskassa. Ensimmäisen ottelun 1-1 tulos antaa vahvat asetelmat Kööpenhaminalle, sillä se sai tärkeän vierasmaalin. Jos Kööpenhamina nyt pudottaa belgradilaiset, niin sitten HJK kohtaa Punaisen Tähden Eurooppa-liigan karsintojen seuraavalla kierroksella. Ja se tietää huonoa Klubille.

 

FC Kööpenhamina on todella hyvä kotijoukkue ja Tanska vaikea paikka vierailla. Raporttien mukaan Belgradin ottelussa kotijoukkue oli kyllä parempi, mutta kovin tehoton. Punainen Tähti halitsi omaa kotiotteluaan mielinmäärin, sillä laukaukset menivät peräti lukemin 19-4, maalia kohti menneetkin se voitti 8-1. Pallonhallinnan Köpis kuitenkin vei 59-41, ja Kööpenhamina onnistui tekemään maalin ainoasta laukauksesta kohti maalia. Tämä oli kuitenkin joukkueen taktiikkaa osittain, sillä se tiesi että 1-1 tulos antaa sille loistavat mahdollisuudet jatkoon.

 

Kööpenhamina tulee varmasti otteluun todella kovalla sykkeellä ja se haluaa tehdä ottelussa nopeasti avausmaalin. Tämä tarkoittaisi silloin sitä, että Punaisen Tähden täytyy tehdä vähintään kaksi maalia jotta se pääsisi jatkoon. 1-1 tuloksella ottelussa nähtäisiin jatkoaika, mutta uskomme että tämä ottelun ei mene niin pitkälle. Ottelun paras pelikohde on Köpiksen suora voitto normaalilla peliajalla kertoimella 2,05!