Mestarien Liiga: Liverpool-PSG | 2.35!

Kohde voimassa 18.9.2018, 22.00;2.35

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Liverpool-PSG | 2.35!

Mestarien liigassa pelataan tänään kahdeksan ottelua ja niistä ehkä mielenkiintoisin peli pelataan Anfield Roadilla, jossa vastakkain iskevät Liverpool ja PSG. Kahden jättiseuran välisestä kamppailusta on lupa odottaa erittäin viihdyttävää ja tasaista ottelua. 

 

Kotijoukkue lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Valioliiga-kausi on siis alkanut Poolilla viiden ottelun voittoputkella ja näiden pelien maaliero on 11-2. Viime pelissään Jurgen Kloppin miehistö kävi hakemassa todella vakuuttavan 1-2-vierasvoiton Tottenhamin vieraana ja se jos mikä tuo vielä lisää itseluottamusta tähän tärkeään lohkovaiheen otteluun. Kun katsoo Liverpoolin kotiottelu-historiaa on se yksitoikkoista lukemista, sillä se on voittanut viimeisestä kymmenestä Valioliiga- ja Mestarien Liiga-kotiotteluistaan kahdeksan ja pelannut kaksi kertaa tasan. ”The Reds” on siis yksi Eurooåpan parhaista kotijoukkueista ja siksi se lähtee myös otteluun PSG:tä vastaan voittajasuosikkina.

 

Vaikka Pool kotonaan suosikki tähän otteluun onki, ei se suinkaan ole millään tavalla varma voittaja. Ranskan Liigan suvereeni hallitsi PSG tulee otteluun myös voittoputkessa, jossa se on ottanut kolme pistettä viidessä ottelussa peräjälkeen. Viime ottelussaan St.Etienneä vastaan pariisilaiset takoivat vastustajansa verkkoon neljä maalia ja voitti ottelu suvereenin esityksen jälkeen 4-0. PSG on tehnyt voittoputkensa aikana peräti 17 maalia vastustajiensa verkkoon, joten sen hyökkyäsosasto on todella vahvassa vireessä tähän otteluun lähdettäessä.

 

Vaikka ottelun tärkeys näkyy varmaankin ottelun alussa varovaisena pelaamisena, uksomme, että molempien hyökkäysosasto tulevat tekemään ottelussa tuhojaan vastustajan maalilla. Kummankin seuran hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolla, että ottelussa tullaan näkemään vähintään neljä maalia. Unibet tarjoaa kyseiselle kohteelle todella maistuvan 2.35 kertoimen.

Kohteemme otteluun: Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia, 2.35.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.