Mestarien Liiga: Manchester City-Tottenham | 1.84!

Kohde voimassa 17.4.2019, 22.00;1.84

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Manchester City-Tottenham | 1.84!

Keskiviikko iltana Etihad Stadiumilla iskevät yhteen Manchester City sekä Tottenham. Tottenham yllätti Cityn ensimmäisessä osaottelussa voittamalla 1-0 ja lähtee illal otteluun varmasti hyvällä itseluottamuksella. City on ollut vahva kotonaan, joten tiedossa on huippufutista.

 

Tottenhamin täytyy olla todella tyytyväinen ensimmäisen osaottelun tulokseen, sillä harva uskoi Tottenhamin voittavan. Joukkue sai kuitenkin myös huonoja uutisia kun ykköstähti Harry Kane loukkaantui ottelussa. Kane sai kovan iskun nilkkaansa ja joutui vaihtoon jo ottelun ensimmäisellä puoliajalla.Son Heung-Min korvaa Kanen avauksessa, mutta valitettavasti hän ei ole samaa luokkaa kun Englannin parhaimpiin kuuluva Harry Kane.

 

Tottenhamilla on todella paljon pelaajia loukkaantuneena. Dele Alli saattaa hyvinkin aloittaa ottelun penkiltä murtuneen kätensä vuoksi, ja tämän lisäksi joukkueelta puuttuu  Llorente, Aurier, Janssen, Dier sekä Winks. Suurin osa heistä toki puuttui myös ensimmäisessä osaottelussa, mutta nyt kun kyseessä on vieraspeli, niin ottelu tulee olemaan huomattavasti vaikeampi.

 

Manchester Cityn leirissä tappio oli todella suuri shokki. Pep Guardiolan teki selkeän virheen jättäessä avauskokoonpanosta pois Bernardo SilvaKevin De Bruyne sekä Leroy Sane. Nyt paineet ovat todella suuret, joten Etihadilla nähdään nämä herrat suurella todennäköisyydellä Cityn avauskokoonpanossa. City pääsee muutenkin otteluun käytännössä parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, joten olisi todella ihme jos joukkue ei pysty tekemään vähintään kahta maalia. Tottenhamin mahdollisuudet piilevät siinä, jos he saavat vierasmaalin aikaan. Tällöin Cityn täytyisi tehdä vähintään kolme maalia päästäkseen jatkoon.

 

City on todella suuri ennakkosuosikki illan otteluun ja tulee varmasti olemaan agressiivinen hyökkäyksessä heti ottelun alsuta saakka. Paras pelikohde illan otteluun on  Manchester Cityn vähintään kahden maalin voitto. Librabet tarjoaa maistuvan 1,84 kertoimen Cityn kahden maalin voitolle. Myös 2-0 ja 3-0 tulosvetoon on oiva pelikohde.

 

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa aina 150€ saakka, niin saat pelirahasi tuplana