Mestarien Liiga: Manchester United-PSG | 2.36!

Kohde voimassa 12.2.2019, 22.00;2.36

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Manchester United-PSG | 2.36!

Mestarien Liigan pudotuspelivaiheen ottelut käynnistyvät tänään kahdella ottelulla. Illan otteluina nähdään Manchester Unitedin ja PSG:n sekä AS Roman ja FC Porton väliset kamppailut. Meidän vihjeemme tulee otteluun ManU-PSG ja luotamme tämän illan taistossa kotijoukkueen voittoon. 

 

Manchester United on ollut Jose Mourinhon potkujen jälkeen kuin uusi joukkue. Illan isännät lähtevät PSG-otteluun allaan 11 ottelun tappioton putki ja näistä peräti 10 on päättynyt manchesterilaisten voittoon. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on toiminut tämän putken aikana loistavasti ja joukkueen supertähti Paul Pogba on herännyt eloon uuden valmennuksen alaisuudessa. Myös ManUn puolustuspelaamisessa on tapahtunut huimaa parannusta ja se on päästänyt tappiottoman putkensa aikana vain yhdessä ottelussa enemmän, kuin yhden maalin omiin.
Kotijoukkue on pelannut kahdessa viimeisimmässä ottelussaan nollapelin, kun se vieraili Valioliigan otteluissa Leicesterin ja Fulhamin vieraana. Viime kierroksen kamppailu Fulhamia vastaan päättyi sen tyylikkääseen 0-3-voittoon.

 

PSG on ollut tämän kauden aikana kotimaansa sarjassa totutun dominoiva ja se johtaa Ranskan Ligue 1:stä jälleen selkeällä erolla. Vieraiden saldo viimeisestä kymmenestä pelistä näyttää kahdeksaa voittoa ja kahta tappiota.
Viimeisimmässä tappiopelissään Lyonia vastaan joukkue esiintyi todella heikosti vieraskentällä ja se antoi kotijoukkueelle erittäin paljon hyviä maalintekopaikkoja. Myös PSG on onnistunut pitämään viimeisessä kahdessa pelissä nollat, kun se kaatoi Cupissa Villefranchen jatkoajan jälkeen 0-3 ja viimeisimmässä Ranskan liigan ottelussa se voitti Bordeauxin kotonaan luvuin 1-0.
PSG sai viime ottelussa ikäviä uutisia, kun sen tähtihyökkääjä Edinson Cavani loukkaantui kesken ottelun ja joutui jättämään kentän. Cavani ei ole pelikunnossa illan ottelussa ja tähän päälle, kun lisätään se, että myös Neymar on loukkaantumisen takia sivussa, lähtee kotijoukkue illan kamppailuun ennakkosuosikkina.

 

Kohteemme otteluun: Manchester United @ 2.36(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.