Mestarien liiga: PAOK – AJAX| 2.15!

06.08.2019, 20.00;2.15

Kohde sulkeutunut

Mestarien liiga: PAOK – AJAX| 2.15!
Ajax oli viime kaudella Mestarien liigan suurin yllättäjä päästen aina välieriin saakka. Voittaja on automaattisesti mukana seuraavanakin vuonna, mutta Ajax joutuu pelaamaan jopa karsintoja, sillä Hollannin sarja ei ole niin iso, että voittaja pääsisi suoraan lohkovaiheeseen. Ajaxille Mestarien liigaan pääsy on kaikki kaikessa ja PAOK tuskin pystyy haastamaan Hollannin jättiläistä.

Ajaxin kokoonpano koki odotetusti muutoksia, kun sensaatiomaisen kauden viime kaudelle pelanneet puolustajan de Ligtin sekä Frenkie de Jongin siirtyivät muualle. Ajax on jälleen erittäin hyvä joukkue, mutta näkymät eivät ehkä ole niin kirkkaat mihin joukkue ylsi viime kaudella. Nyt vastaan asettuva Kreikan mestari PAOK ei yllä millään osa-alueella Ajaxin tasolle, joten ei olisi ihme jos tämä ottelupari menee selkein lukemin Ajaxin hyväksi.

PAOK selviytyi viime kaudella Eurooppa liigaan, mutta vastustajat karsinnoissa olivat paljon helmpommat. Lohkovaiheessa sitten tulikin totuus selville, sillä joukkue onnistui voittamaan vain yhden kuudesta alkulohkon pelistä. Joukkueen taso ei riitä maailman parhaita vastaan ja joukkue voikin keskittyä Kreikan liigaan tänä vuonna.

Kreikassa pelaaminen ei ole helppoa kenellekkään fanaattisen yleisön takia. Tunnelma loppuunmyydyllä stadiumilla tulee olemaan todella hyvä tuki PAOK:lle, mutta uskomme siltä Ajaxin hoitavan ensimmäisen osaottelun vieraissa 0-1 tai 0-2 lukemin. Paras pelikohde otteluun on Ajaxin suora voitto kertoimella 2,15.

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki HJK:n voitolle. Kun HJK voittaa, sinä voitat 145€! ( 50×2,90)