Mestarien Liiga: Porto-Liverpool | 2.07!

Kohde voimassa 17.4.2019, 22.00;2.07

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Porto-Liverpool | 2.07!

Porto kohtaa Liverpoolin kotonaan Mestarien liigan toisessa osaottelussa tänään illalla klo 22:00 alkavassa ottelussa. Portolla on kova työ edessään, sillä joukkue jäi ilman tärkeää vierasmaalia ensimmäisestä osaottelusta, jonka se hävisi 2-0.

 

Liverpoolin tilanne illan otteluun on erinomainen. Joukkueella on selkeä 2-0 johto ja tämä tarkoittaa, että Porton täytyisi tehdä vähintään kolme maalia Liverpoolin verkkoon jos se haluaa päästä jatkoon. Liverpool haluaa varmasti sinetöidä jatkopaikkansa tekemällä nopeasti ottelussa maalin, jolloin Porton täytyisi tehdä peräti neljä maalia päästäkseen jatkoon.

 

Liverpool johtaa Englannin Valioliigaa ja on ollut huimassa iskussa koko kauden. Tällä hetkellä joukkue on seitsemän ottelun voittoputkessa ja viimeksi kaatui valioliigassa viikonloppuna Chelsea lukemin 2-0. Pool pääsee otteluun lähes parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä poissa ovat ainostaan lallana,Lovren sekä Oxlade-Chamberlain.

 

Suurella todennäköisyydellä Liverpool jatkaa tästä otteluparista neljän parhaan joukkoon, sillä Porton nousu vaatisi aikamoisen upeaa esitystä Liverpoolia vastaan. Liverpool tekee varmasti vierassa vähintään yhden maalin, ja kun näin tapahtuu lamaantuu koko Porton joukkue.

 

Porto kukisti edellisessä ottelussa Portimonensen helposti 3-0 lukemin. Porton maaleista vastasivat Yacine Brahimi, Moussa Matreaga ja Hector Herrera. Samoilta pelaajilta vaadittaisiin myös tänään onnistumisia, mutta kun vastus on kuin päivä ja yö verrattuna Portimonenseen, niin on vaikea nähdä heidän onnistuvan.

 

Monella on varmasti mielessä viime vuoden Mestarien liigan Porto – Liverpool -ottelu, jossa Liverpool murskasi taululle 0-5 lukemat. Porto haluaa varmasti tehdä kaikkensa, että varsinkaan tuollaisia lukemia ei nähdä tänään taululla. Liverpool on tehnyt edellisessä 10 pelissä 2,3 maalin keskiarvolla, joten mikään mahdottomuus ei olisi jos Liverpool voittaisi ottelun 2-0 tai 3-0.

 

Paras pelikohde illan otteluun on Librabetin tarjoama 2,07 kerroin Liverpoolin voitolle.

 

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa aina 150€ saakka, niin saat pelirahasi tuplana