MESTARIEN LIIGA: REAL MADRID – CLUB BRÜGGE| 2.55!

1.10.2019, 19.55;2.55

Kohde sulkeutunut

MESTARIEN LIIGA: REAL MADRID – CLUB BRÜGGE| 2.55!

Real Madrid isännöi Club Brüggeä Santiago Bernabéulla tiistai-iltana pelattavassa Mestarien liigan ottelussa.

 

Real Madridin avausottelu Mestarien liigassa oli kaikkea muuta kuin mitä joukkue halusi. PSG oli avainpelaajien poissaolosta huolimatta aivan ylivoimainen ja  murskasi espanajalaiset lukemin 3-0 Parc des Princesillä. Real ei saanut missään vaiheessa peliään toimimaan, vaan PSG olisi tilastojen valossa voinut viedä ottelun helposti 5-0 lukemin.

 

Nyt kuitenkin Real Madridissa näyttäisi olevan valoa tunnelin päässä, sillä Zinédine Zidane on PSG-ottelun jälkeen saanut luotsaamansa ryhmän selvästi parempaan suuntaan etenkin puolustuksen suhteen. Tärkein muutos on tapahtunut puolustuksessa, jonka Real on saanut selkeästi toimimaan. PSG tappion jälkeen Real on pitänyt kolme ottelua oman maalin puhtaana ja voittojakin on tullut kaksi kappaletta. Espanjalaisjätti on napannut puhtaat voitot Sevillasta ja Osasunasta sekä 0-0 tasapelin Wanda Metropolitanolta, kun se vieraili Atlético Madridin luona.

 

Club Brügge johtaa odotetusti Belgian liigaa, kun kahdeksan tai yhdeksän ottelua on pelattu joukkueesta riippuen. Joukkue murskaa suurimman osan vastustajistaan vakuuttavasti, sillä Belgian liigan yleistaso on kaukana Euroopan huippusarjojen tasosta. Joukkueella onkin täysin eri tasoluokan vastustaja luvassa, kun se matkustaa Santiago Bernabéulle.

 

Ottelun paras pelikohde löytyy kotivoitosta. Lähdemme kuitenkin hakemaan suurempaa kerrointa, joten otamme lapulle Realin voiton niin, että se ei päästä ottelussa maaliakaan. Todennäköisimmät tulokset illan otteluun ovat 2,3-0 Realille.

UUSI VEDONLYÖNTISIVUSTO CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

 

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2. Talleta ja valitse alan paras talletusbonari huikealla x1 kierrätyksellä!