Mestarien Liiga: Sturm Graz-Ajax | 1.91!

Kohde voimassa 1.8.2018, 21.30;1.91

Kohde sulkeutunut

Mestarien Liiga: Sturm Graz-Ajax | 1.91!

Yksi keskiviikon Mestarien Liigan karsintaotteluista käydään itävaltalaisen Sturm Garzin sekä hollantilaisen Ajaxin välillä. Ilan vierasjoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä se voitti ensimmäisen osan vahvan esityksen päätteeksi 2-0. 

 

Illan kotijoukkue on pelannut tällä kaudella kolme kilpailullista ottelua ja niistä saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio. Itävallan liiga alkoi viime viikonloppuna ja Sturm Graz onnistui kaatamaan kotonaan Hartbergin niukasti 3-2. Avausosassa Ajaxia vastaan joukkue ei saanut peliään kulkemaan ja sillä oli suuria vaikeuksia saada palloa itselleen.

 

Ajaxin kausi ei ole vielä kotimaansa sarjassa alkanut, joten joukkue on avausosan lisäksi pelannut ”vain” harjoitusotteluita. Harjoituskausi ei ole sujunut amsterdamilaisilta hyvin ja voittoja ei ole juurikaan tullut, mutta se on materiaaliltaan huomattavasti vastustajaansa vahvempi ja sen osoitti myös avausosa, jossa Ajax piti pelin hallinnassaan heti avausminuutista asti.

 

Uskomme, että Ajax hoitaa myös toisen osaottelun kotiin vahvemman materiaalinsa avulla. Ensimmäinen osaottelu oli selkeää hollantilaisten hallintaa ja on vaikea nähdä tilanteen muuttuvan vaikka tänä iltana pelataankin Sturm Grazin kotikentällä.

 

Kohteemme otteluun: Ajax, 1.91. 

 

 

JALKAPALLON VEDONLYÖNTIOPAS – KAIKKI MITÄ SINUN TARVITSEE TIETÄÄ JALKAPALLOVEDONLYÖNNISTÄ!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.