MM-futis: Belgia-Panama | 2.15!

Kohde voimassa 18.6.2018, 18.00;2.15

Kohde sulkeutunut

MM-futis: Belgia-Panama | 2.15!

Lohko G:n ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Belgia ja otteluun selkeänä altavastaajana lähtevä Panama. Yhdeksi turnauksen parhaista joukkueista nostettu Belgia tarvitsee heti vahvan alun turnaukselleen ja harjoitusottelut ennen turnauksen alkua ovat osoittaneet, että joukkue on hyvässä vireessä. 

 

Belgialaiset pelasivat turnaukseen valmistavia harjoitusotteluita yhteensä neljä ja näistä saldona oli lopulta kolme voittoa ja yksi tasapeli. Roberto Martinezin miehistö päästi näissä otteluissa vain yhden maalin omiin ja onnistui maalinteossa yhteensä 11 kertaa. Ainoa voitoton ottelu sattui hallitsevaa mestari Portugalia vastaan, ottelun päätyttyä lukemiin 0-0. Vahvassa vireessä oleva Belgia osoitti olevansa valmis turnaukseen, kun se voitti viimeisessä harjoitusottelussa Costa Rican numeroin 4-1.

 

Altavastaajana otteluun lähtevä Panama on pelannut tämän vuoden puolella viisi harjoitusottelua ja saldoksi muodostui lopulta yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Maalinteko on ollut joukkueelle todella tuskaista, josta todisteena vain yksi tehty maali näihin otteluihin. Viimeisessä valmistavassa ottelussa Panama koki 0-1-tappion Norjan vieraana ja joukkueen otteet eivät näyttäneet hyvältä.

 

On vaikea nähdä, että selkeästi heikommalla materiaalilla varustettu Panama pysyisi Belgian kelkassa kovinkaan pitkään ja uskomme, että belgialaiset ottavat ottelun haltuun heti ensimmäisen puolen tunnin aikana ja tekevät ainakin yhden maalin tässä ajassa ja johtavat puolen tunnin pelin jälkeen.

 

Kohteemme otteluun: Belgia johtaa ottelua 30 minuutin kohdalla, 2.15. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.