MM-futis: Kolumbia-Japani | 2.45!

Kohde voimassa 19.6.2018, 15.00;2.45

Kohde sulkeutunut

MM-futis: Kolumbia-Japani | 2.45!

Lohko H:n avausottelussa ovat vastakkain kisojen mustaksi hevoseksi laskettava Kolumbia sekä Japani. Puolan ja Senegalin kanssa jakavien joukkeiden väliseen otteluun ennakkosuosikkina lähtevä kolumbialaismiehistö pyrkii saamaan turnaukselleen vahvan alun. 

 

Kolumbia on pelannut ennen kisoja kolme harjoitusottelua ja niistä saldoksi muodostui kaksi tasapeliä ja yksi voitto. Ainoaksi voitokkaaksi otteluksi jäänyt peli Ranskaa vastaan oli todellinen osoitus Etelä-Amerikkalaisten tasosta ja varsinkin sen hyökkäyksen vaarallisuudesta. Kaksi 0-0-tasapeliin päättynyttä ottelua tulivat Australiaa ja Egyptiä vastaan, joissa joukkueen puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla.

 

Japani puolestaan pelasi turnaukseen valmistavia otteluita viisi kappaletta ja saldoksi jäi yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Joukkue ei pystynyt pitämään yhdessäkään kamppailussa omaa maaliaan puhtaana ja ainokainen voitto-ottelu tuli viimeisimmässä harjoitusottelussa Paraguayta vastaan. Japanilaisten puolustuspelaamisen on parannuttava huomattavasti, mikäli se meinaa päästä lohkostaan jatkoon ja haastaakseen vahvan kolumbialaismihistön.

 

Japanilla on muutamia hyviä yksilöitä, jotka pystyvät aiheuttamaan Kolumbian puolustukselle ongelmia, mutta vahvasti harjoitusotteluissa pelannut Kolumbialaisalakerta tulee luultavasti olemaan liian iso pala nieltäväksi. Kolumbialaisten materiaalista ei löydy juurikaan heikkoja kohtia ja jokaiselle pelipaikalle on laittaa kentälle tasokas pelaaja. Materiaaliero on sen verran suuri, että Kolumbia voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.

 

Kohteemme otteluun: Kolumbia -1, 2.45. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.