MM-futis: Saudi-Arabia-Egypti | 1.95!

Kohde voimassa 25.6.2018, 17.00;1.95

Kohde sulkeutunut

MM-futis: Saudi-Arabia-Egypti | 1.95!

Lohko A:n ottelut aloittavat lohkovaiheen viimeisen kierroksen. Saudi-Arabian ja Egyptin välisessä ottelussa ei ole enää panosta, sillä molemmat ovat kahden kierroksen jälkeen nollassa pisteessä ja Uruguaylla ja Venäjällä on jo kuusi pistettä molemmilla. 

 

Isoilla odotuksilla kisoihin lähtenyt Egypti osoittautui lopulta kisojen yhdeksi pahimmista pettymyksistä, eikä se saanut peliään rullaamaan missään vaiheessa. Avausottelussa Uruguayta vastaan joukkueen puolustuspelaaminen sentään vielä toimi, mutta Venäjä-pelissä sen kokonaisvaltainen pelaaminen oli todella surkeaa, eikä sen puolustuskaan toiminut alkuunkaan. Vaikka panosta ei enää tässä kamppailussa ole, lähtee paremmalla materiaalilla varustettu egyptiläisryhmä otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja se haluaa varmasti päättää kisat voittoon ja antaa faneilleen edes vähän hurrattavaa.

 

Kuten Egyptin, niin myös Saudi-Arabian turnaus meni pahasti penkin alle ja myös sen kisat ovat ohi jo ennen viimeistä ottelua. Joukkue aloitti kisat 5-0-rökäletappiolla kisaisäntä Venäjää vastaan ja kyseisessä kamppailussa se ei onnistunut missään pelin osa-alueessa ja venäläiset jyräsivät sen yli. Toisessa ottelussa Uruguayta vastaan Saudi-Arabian puolustuspelaaminen oli huomattavasti parempaa, mutta myöskään uruguaylaisia vastaan sen hyökkäysosasto ei vakuuttanut ja näin ollen joukkue on edelleen ilman tehtyä maalia Egypti-peliin lähdettäessä.

 

Uskomme, että Egypti alavireisyydestään huolimatta ottaa ottelusta voiton paremman materiaalinsa turvin ja päättää kisat positiivisissa merkeissä. Saudi-Arabian pelillinen taso ei ole MM-kisojen vaatimalla tasolla.

 

Kohteemme otteluun: Egypti, 1.95.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.