MM-Futis: Tunisia-Englanti | 2.10!

Kohde voimassa 18.6.2018, 21.00;2.10

Kohde sulkeutunut

MM-Futis: Tunisia-Englanti | 2.10!

G-lohkon toisessa ottelussa vastakkain asettuvat Tunisia ja Belgian lisäksi lohkon suosikkeihin lukeutuva Englanti. Paineet ottelussa ovat englantilaisilla, sillä heiltä odotetaan jälleen paljon ja vähintään kahdeksan parhaan joukkoon pitäisi turnauksessa edetä. Tunisialla on kova urakka edessään, mikäli se meinaa ottaa ottelusta pisteitä. 

 

Tunisia on pelannut ennen turnausta viisi harjoitusottelua ja niistä saldoksi muodostui kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Joukkue aloitti harjoitusottelu-rupeaman kahdella 1-0-voitolla Costa Ricasta ja Iranista, mutta sen jälkeen se pelasi kolme voitotonta ottelua, joista viimeisimmässä ottelussa se kärsi niukan 0-1-tappion Espanjalle. Tasapelit tulivat myös erittäin kovia joukkueita vastaan, molemmat ottelut sekä Turkkia, että Portugalia vastaan päättyivät 2-2-tulokseen.

 

Englanti puolestaan pelasi neljä harjoitusottelua ennen MM-turnauksen alkua. Englantilaiset voittivat otteluista kolme ja ainoa tasapeli tuli Italiaa vastaan. Kolmessa voitokkaassa kamppailussa se onnistui kaatamaan Hollannin, Nigerian ja Costa Rican. Viimeisessä valmistavassa ottelussa Costa Ricaa vastaan Englanti pelasi vahvan ottelun kokonaisuudessaan, voittaen pelin lopulta 2-0-lukemin.

 

Tunisia pelasi hyvin harjoitusotteluissa selkeästi vahvempia joukkueita vastaan, mutta emme silti näe, että se pystyisi haastamaan selkeästi paremmalla materiaalilla varustetun englannin. Englantilaiset ottavat nopeudellaan pelin haltuun jo avausjaksolla ja voittaa sen ja koko ottelun.

 

Kohteemme otteluun: Englanti HT/FT 1/1, 2.10. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.