Serie A: Cagliari-Torino | 1.85!

Kohde voimassa 26.11.2018, 21.30;1.85

Kohde sulkeutunut

Serie A: Cagliari-Torino | 1.85!

Italian Serie A:n 13. kierroksen päätösottelussa kohtaavat Cagliari ja Torino. Kyseessä on keskikastin tärkeä ottelu ja molemmilla on voitolla mahdollisuus nousta monta sijaa sarjataulukossa ylöspäin. Klo 21.30 alkavasta ottelusta on odotettavissa erittäin tasainen ja maalirikas kamppailu. 

 

Viime kaudella juuri ja juuri sarjapaikkansa säilyttänyt Cagliari on tälläkin kaudella mukana taistossa sarjapaikasta ja alkukausi sillä on ollut hyvin vuoristoratamainen. Illan kotijoukkue on onnistunut voittamaan tällä kaudella kolme ottelua ja illan kotiottelu on yksi, josta se haluaisi ehdottomasti ottaa yhden voiton lisää. 14. sijalla Serie A:ssa oleva seura on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi ottelua, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain kerran(Juventus). Viimeisimmässä kamppailussa se kohtasi vieraissa SPALin ja tuloksena oli 2-2-tasapeli. Viime kotipelissään ”Casteddu” onnistui voittamaan Chievon luvuin 2-1 ja sitä edellisessä kotiottelussa se kaatoi Bolognan maalein 2-0.

 

11. sijalta tähän otteluun lähtevä Torino on pelannut odotetun alkukauden. Ylempään keskikastiin ennustettu joukkue on pelannut monta hyvää ottelua alkukaudesta, mutta sekaan mahtuu myös muutama heikompi esitys. Yksi näistä tuli viime ottelussa, kun Parma haki sen kotinurmelta pisteet 1-2-voitolla. Tätä ennen ”Toro” onnistui ottamaan vakuuttavan 1-4-vierasvoiton vahvasta Sampdoriasta. Vieraiden suurin vahvuus tällä kaudella on ollut sen hyökkäysosasto, joka on tehnyt erittäin hyvällä tahdilla maaleja alkukaudesta.

 

Molemmat joukkueet ovat onnistuneet tällä kaudella hyvin maalinteossa ja olisi pieni ihme, mikäli tämän illan ottelussa ei nähtäisi paljon maaleja. Molemmat joukkueet tekevät maalin-kohteelle saa William Hill-sivustolla maukkaan 1.85 kertoimen ja se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan vetolapulle.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS) @ 1.85(WILLIAM HILL)

 

 

MENE TÄSTÄ LINKISTÄ SCANDIBET-SIVUSTOLLE JA LUNASTA ITSELLESI LOISTAVA TERVETULIAISBONUS!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.