Serie A: Inter-Sassuolo | 2.20!

Kohde voimassa 12.5.2018, 21.45

Kohde sulkeutunut

Serie A: Inter-Sassuolo | 2.20!

Milanon Giuseppe Meazza-stadionilla ovat vastakkain sarjassa viidentenä oleva Inter ja taulukon keskikastista löytyvä Sassuolo. Kotijoukkue tavoittelee vielä Mestarien liigaan oikeuttavia sijoja ja lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

 

Internazionale on voittanut viimesestä viidestä ottelustaa kolme ja ainoa tappio on tullut tulevalle mestarille Juventukselle.
Näissä peleissä Interin hyökkäyspelaaminen on toiminut erittäin tehokkaasti ja maaleja on syntynyt mukavat 12 viimeiseen neljään kamppailuun.

 

Myös illan vierasjoukkue on voittanut viimeisestä viidestä pelistään kolme ja lähtee hyvävireisenä haastamaan selkeää ennakkosuosikkia Interiä. Sassuolo on jo hyvissä ajoin varmistanut sarjapaikkansa, joten panosta sillä ei tässä ottelussa juurikaan ole.

 

Vieraiden hyvistä peliesityksistä huolimatta on todella vaikea nähdä sen haastavan tässä ottelussa Interiä, joka kuten todettua taistelee vielä kiivaasti Mestarien liiga-paikasta ja sen motivaatio voittaa ottelu on paljon suurempi kuin vierailla.
Myös joukkueiden tasoero on sen verran selkeä ja Interin suoraviivainen hyökkäyspelaaminen tulee tuottamaan vaikeuksia Sassuolon puolustukselle.

 

Kohteemme otteluun: Inter -2.5, 2.20.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.