Serie A: Lazio-Empoli | 2.10!

Kohde voimassa 7.2.2019, 21.30;2.10

Kohde sulkeutunut

Serie A: Lazio-Empoli | 2.10!

Italian Serie A:ssa pelataan tänään yksi ottelu, kun Lazio ja Empoli ottavat vastaa Stadio Olimpicolla. Kotijoukkue lähtee klo 21.30 alkavaan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja Empolilla on kova työ edessään, mikäli se meinaa ottaa pisteitä mukaan kotimatkalle.

 

Lazio on tällä hetkellä tiukasti mukana taistelussa viimeisestä Mestarien liigaan oikeuttavasta paikasta. Roomalaiset ovat tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä, vain yhden pisteen päässä neljäntenä olevasta Milanista.
Isäntien saldo viimeisestä viidestä ottelusta on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Tappiot tulivat liigassa Napolia ja Juventusta vastaan, mutta muuten Lazio on pelannut hyvin ja se lähtee illan kamppailuun kahden ottelu voittoputkessa. Se onnistui kaatamaan viime viikolla Italian Cupissa Interin pilkkujen jälkeen ja viime kierroksella Serie A:ssa se onnistui voittamaan vieraissa Frosinonen 0-1-lukemin.
Vaikka Lazio hävisikin viime kotipelissään hallitsevalle mestarille Juventukselle, on se silti yksi liigan parhaista kotijoukkueista ja se ei ennen Juve-peliä ollut hävinnyt Serie A:ssa kotonaan sitten lokakuun.

 

Illan vierasjoukkue lähtee illan kamppailuun selkeänä altavastaajana. Sarjassa 17 sijalla majaileva Empoli on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kaksi ja viimeisen viiden ottelun saldo näyttää yhtä voittoa, kahta tasapeliä ja kahta tappiota. Ainoa voittokin tuli tammikuun harjoitusottelussa Perugiaa vastaan.
Liigassa vieraat ovat onnistuneet ottamaan voiton viimeksi joulukuun alussa ja sen jälkeen se on pelannut seitsemän ottelu voitoitta. Empoli on yksi liigan heikoimmista vierasjoukkueista ja se ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtään reissupeliä tällä sesogilla. Erityisesti joukkueen puolustuspeli on ollut vieraspeleissä todella heikkoa ja tänään vastassa on vaarallinen Lazio-hyökkäys.

 

Uskomme vahvasti, että Lazio tulee ottamaan tänään vähintään kahden maalin voiton selkeästi heikommasta vastustajastaan. Empoli on yksi liigan surkeimmista vierasjoukkueista ja sen puolustuspelaaminen vieraskentillä on ollut todella heikkoa. Coolbet-sivusto tarjoaa tälle kohteelle todella maistuvaa 2.10 kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Lazio -1.5 @ 2.10(Coolbet) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.