Serie A: Lazio-Inter | 2.00!

Kohde voimassa 29.10.2018, 21.30;2.00

Kohde sulkeutunut

Serie A: Lazio-Inter | 2.00!

Serie A:n kymmenes kierros huipentuu maanantaina yhteen otteluun, kun viime kaudella kolmanneen sijan viimeisellä kierroksella ratkaisseet Lazio ja Inter kohtaavat Rooman Stadio Olimpicolla. Kamppailusta odotetaan kertoimien valossa erittäin tasaista ja taistosta saattaa tulla vähämaalinen. 

 

Kotijoukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta neljä. Lazion ero kolmantena Interiin on vain yksi piste ja voitolla se nousisi sen ohi kolmanneksi. Tahmeahkon alkukauden jälkeen roomalaiset ovat alkaneet löytää omaa peliään ja se lähtee illan kamppailuun kolmen ottelun voittoputki allaan. Serie A:ssa se on ottanut kaksi perättäistä voittoa, kun sekä Fiorentina(1-0) sekä Parma ovat jääneet ”taivaansinisten” jalkoihin. Viime torstaina Lazio pelasi Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelun Marseillea vastaan ja voitti kyseisen pelin vieraissa maalein 1-3. Italian pääsarjassa neljä voittoa viimeisestä viidestä pelistään ottanut kotijoukkue on aina todella vaikea voitettava kotistadionillaan ja vahvavireisellä Interillä tulee olemaan kova iltapuhde edessään.

 

Kolmantena sarjassa majaileva Interi pystyisi voitolla nousemaan toisena olevan Napolin kanssa tasapisteisiin ja kuuden pisteen päähän sarjaa johtavasta Juventuksesta. Serie A:ssa viiden ottelun voittoputkessa porkuttava Interi lähtee otteluun kovalla itseluottamuksella, sillä se onnistui viime kierroksella kukistamaan Milanin paikalliskamppailussa Mauro Icardin loppuhetkien maalilla 1-0. Vaikka milanolaiset kärsivätkin viime viikolla 2-0-vierastappion Mestarien Liigan ottelussa Barcelonaa vastaan, se tuskin vaikuttaa tämän iltaiseen juurikaan. Interin vahvassa vireessä oleva hyökkäysosasto tulee tarjoamaan kovan vastuksen myös isäntien puolustukselle.

 

Vaikka molemmilta joukkueilta löytyy paljon tulivoimaa hyökkäyksestä, uskomme, että tänään ottelussa nähdään enintään kaksi maalia. Kyseessä on erittäin tärkeä ottelu ja tällaisilla peleillä on Serie A:ssa tapana olla erittäin tarkkoja kamppailuja. Kerrointa alle 2,5 maalia-kohteelle saa maistuvan 2.00:n.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia, 2.00.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.