Serie A: Milan-Empoli | 2.30!

Kohde voimassa 22.2.2019, 21.30;2.30

Kohde sulkeutunut

Serie A: Milan-Empoli | 2.30!

Serie A:n 25 kierros potkaistaan käyntiin tänä iltana yhdellä ottelulla, kun Milan ja Empoli kohtaavat toisensa Milanon San Sirolla. Klo 21.30 alkavasta ottelusta odotetaan kotijoukkueen näytöstä, mutta sarjapaikastaan kamppailevaa Empolia ei pidä aliarvioida. Uskomme kuitenkin, että kotijoukkue ottaa tänään vähintään kahden maalin voiton. 

 

Milanin kausi on tähän mennessä ollut odotetunlainen. Joukkueen tavoite täksi kaudeksi oli sijoittua neljän parhaan joukkoon, joka oikeuttaisi ensi kaudeksi paikkaan Mestarien Liigan lohkovaiheessa. Milanolaiset ovatkin tällä hetkellä juuri neljäntenä, neljän pisteen päässä paikalliskilpailijasta Interistä ja yhden pisteen edellä AS Romaa.
Milan on pelannut viime aikoina erittäin hyvin ja se lähtee otteluun allaan kuuden ottelun tappioton putki ja liigassa se on hävinnyt viimeksi joulukuun lopulla. Kahdessa viime pelissä Punamustat ovat onnistuneet maalinteossa kolme kertaa ja sen hyökkäyspelaaminen on noussut uuden hyökkääjähankinnan Krzysztof Piątekin ansiosta uudelle tasolle. Tähän kun lisätään joukkueen erittäin vahva puolustuspelaaminen, niin voidaan huoletta sanoa, että isännät lähtevät illan kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina.

 

Pienseura Empoli taistelee tällä kaudella kynsin ja hampain sarjapaikastaan. Se on tällä hetkellä sarjassa 17. sijalla ja sen ero putoajan paikalla olevaan Bolognaan on kolme pistettä. Vierasjoukkue on elänyt tällä kaudella kotiotteluillaan ja se on kerännyt 21 pisteestään 17 kotikentällä. Vierasotteluissa sen pelaaminen ei ole missään vaiheessa vakuuttanut ja toscanalaiset ovatkin sarjan heikon vierasjoukkue ja se ei ole vielä onnistunut voittamaan peliäkään vieraskentällä.
Vieraiden saldo viimeisestä viidestä ottelusta on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Viime kierroksella se otti kotiyleisönsä edesssä vakuuttavan 3-0-voiton Sassuolosta, joka toi joukkueelle varmasti lisää itseluottamusta. On kuitenkin vaikea nähdä sen pystyvän haastamaan tällä hetkellä erittäin vahvasti pelaavaa kotijoukkuetta, sillä sen otteet eivät ole vakuuttaneet vieraskentillä.

 

Kohteemme otteluun: Milan -1.5 @ 2.30(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.