Serie A: Milan-Genoa | 1.92!

Kohde voimassa 31.10.2018, 21.30;1.92

Kohde sulkeutunut

Serie A: Milan-Genoa | 1.92!

Genovan siltaonnettumuuden takia kauden alussa siirretty ottelu Milan-Genoa pelataan tänään Milanossa. Kertoimien valossa kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä suosikkina, mutta hyvän kauden pelannut Genoa pystyy aiheuttamaan harmaita hiuksia Milanin heikosti pelanneelle puolustukselle. Ottelu vihelletään käyntiin klo 21.30. 

 

Milanin alkukausi on ollut hyvin vuoristoratamainen ja monesti hyvää pelillistä esitystä on seurannut heikompi peli. Tällä hetkellä seitsemäntenä oleva milanolaisryhmä voi voitolla nousta neljänneksi tasapisteisiin Lazion kanssa, joten kyseessä on erittäin tärkeä peli kotijoukkueelle. Milan on kärsinyt tappion kahdessa ottelussa viimeisestä kolmesta kamppailusta. Milanon Derbyssä se kärsi kirvelevän 1-0-tappion Interille ja sen jälkeisenä torstaina Real Betis haki sen kotiareenalta kolme pistettä Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa luvuin 1-2. Viime kierroksen Serie A-ottelussaan Milan onnistui kuitenkin ottamaan henkisesti erittäin tärkeän voiton, kun se kukisti kotonaan Genovan kaupungin toisen joukkueen Sampdorian.

 

Sarjataulukossa tällä hetkellä yhdentenätoista majaileva Genoa on pelannut hyvän kauden odotuksiin nähden. Maalipörssiä johtavan Krystof Piatekin johdolla joukkue on tehnyt hyvän määrän maaleja tähän mennessä pelatuissa otteluissa ja se pystyy tekemään myös illan ottelusta erittäin vaikean kotijoukkueelle. Kahdesta viimeisestä ottelusta genovalaiset ovat ottaneet kaksi tasapeliä. Ensin se tarjosi Juventukselle erittäin kovan vastuksen ja aiheutti hallitsevalle mestarille sen kauden ensimmäisen pistemenetyksen ja viime kierroksella se pelasi 2-2-tasapelin kotonaan Udinesen kanssa.

 

Molempien joukkueiden vahvuus tällä kaudella on ollut sen hyökkäyksen toimivuus ja molemmat seurat ovat onnistuneet hyvin maalinteossa tällä kaudella. Vastapuolella molempien puolustuspelaaminen on ollut periaatteessa koko kauden erittäin heikkoa ja mm. Milan ei ole onnistunut pitämään omaa maalian puhtaana vielä kertaakaan tällä kaudella. Uskomme, että tämän illan ottelussa molemmat joukkueet tulevat onnistumaan maalinteossa vähintään kertaalleen.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS), 1.92.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.