Serie A: Roma-Empoli | 2.00!

Kohde voimassa 11.3.2019, 21.30;2.00

Kohde sulkeutunut

Serie A: Roma-Empoli | 2.00!

Italian Serie A:n 27. kierroksen päättävässä ottelussa toisensa kohtaavat AS Roma ja Empoli. Molemmille kyseessä on erittäin tärkeä ottelu ja molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä kilpailussa Euro-paikoista ja putoamista vastaan. Ottelu Stadio Olimpicolla käynnistyy klo 21.30. 

 

Roman kausi on tähän mennessä ollut hyvin vuoristoratamainen ja viimeisin mutka matkaan tuli viime viikolla, kun seuran johto päätti erottaa seuran päävalmentajan Eusebio Di Francescon tehtävästään ja palkkasi tilalle Claudio Ranierin.
Ranierin tehtävänä on hoitaa joukkueensa vähintään 4. sijalle, jotta Roomassa nähtäisiin myös ensi kaudella Mestarien Liiga-otteluita. Roomalaiset putosivat kyseisestä kilpailusta viime viikolla, kun Porto voitti sen jatkoajalle venyneessä toisessa osaottelussa maalein 3-1. Roma on siis kokenut viime aikoina kaksi todella kovaa tappiota, sillä ennen Porto-tappiota se kärsi Serie A:ssa tappion Rooman paikallispelissä Laziolle heikon esityksen jälkeen 3-0. Isäntien ero neljäntenä olevaan Interiin on tällä hetkellä kuusi pistettä, joten voitto on sille tästä ottelusta ainoa hyväksyttävä tulos.

 

Myös Empolille kyseessä on todella tärkeä peli, sillä se on tällä hetkellä sarjassa sijalla 17. vain pisteen edellä putoamisviivan alapuolella olevaa Bolognaa. Empoli on tällä kaudella elänyt vahvasti kotiotteluidensa kautta, sillä se ei ole hävinnyt viimeiseen neljään kotiotteluun Serie A:ssa. Vieraissa ei kuitenkaan ole kulkenut lähellekkään samalla tavalla ja Empoli ei ole pystynyt ottamaan tällä kaudella yhtään vierasvoittoa. Se on hävinnyt neljä viimeisestä viidestä reissupelistään.
Viime vieraspelissään se kohtasi San Sirolla AC Milanin ja hävisi kyseisen ottelun selkein 0-3-lukemin. Viime kierroksen kotiottelussaan se kohtasi Parman ja ottelu päättyi tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen lukemiin 3-3. Tämän illan ottelussa vieraat lähtevät varmasti puolustamaan tiiviimmin ja sitä kautta hakemaan edes tasapelin Roomasta.

 

Uskomme, että tämän illan ottelussa ei tulla näkemään kovinkaan paljon maaleja, sillä kotijoukkue kärsii todella pahasta loukkaantumis- ja pelikieltosumasta sekä Empoli lähtee otteluun varmasti todella puolustavalla taktiikalla. ComeOn!-sivusto tarjoaa alle 3.0 maalia-kohteelle todella maukasta 2.00 kerrointa ja jos ottelussa tulee kolme maalia, saat panoksesi takaisin.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa alle 3.0 maalia @ 2.00(ComeOn!) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.