Serie A: Sampdoria-SPAL | 1.84!

Kohde voimassa 1.10.2018, 21.30;1.84

Kohde sulkeutunut

Serie A: Sampdoria-SPAL | 1.84!

Italian Serie A tarjoaa sarjan ystäville maanantain kunniaksi yhden ottelun. Siinä toisensa kohtaavat genovalainen Sampdoria sekä Ferrarasta kotoisin oleva SPAL. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta perättäisiltä sijoilta ja illan ottelusta on varmasti tulossa tasainen ja viihdyttävä. 

 

Kotijoukkueen kauden alku on ollut hyvin vuoristoratamainen ja monta kertaa hyvää esitystä on seurannut todella heikko ottelu. Samp ei ole onnistunut ottamaan sarjassa voittoa viimeiseen kolmeen otteluun ja se on onnistunut tekemään näissä peleissä vain yhden maalin vastustajiensa verkkoon. Kotonaan genovalaiset ovat olleet tällä kaudella vahvoja vaikka viimeisin ottelu päättyikin sen 0-1-tappioon, kun Inter kävi hakemassa pisteen Luigi Ferrarisilta. Vaikka illan kotijoukkueen esitykset eivät olekaan olleet vahvoja viime aikoina, lähtee se silti illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

 

Syy miksi luotamme tänään kotijoukkueen voittoon, on se, että vierasjoukkue SPAL on pelannut kahdessa viimeisimmässä ottelussaan erittäin heikosti. Loistavasti kautensa aloittanut joukkue ei ole onnistunut kahteen viimeiseen otteluun maalinteossa ja viime kierroksella se hävisi kotonaan Sassuololle 0-2 heikon pelillisen eistyksen jälkeen. Ferraralaiset onnistuivat ottamaan kauden ensimmäisestä vieraspelistään voiton, mutta kaksi viimeisintä reissupeliä ovat päättyneet sen tappioon. Syyskuun alussa se hävisi Torinon vieraana luvuin 0-1 ja viimeisimmässä vierasottelussaan se sai kokea Fiorentinan paremmakseen maalein 0-3.

 

SPALin pelillinen ja tuloksellinen käyrä näyttää pahasti alaspäin ja vaikka Sampdoria ei ole myöskään viime peleissä vakuuttanut, on se mielestämme selkeä voittajasuosikki illan otteluun. Vieraiden esitykset eivät ole vakuuttaneet vieraskentillä ja Samp puolestaan on yleensä erittäin vahva omalla kotistadionillaan. Coolbet tarjoaa kotijoukkueen voitolle erittäin maukasta 1.84 kerrointa, joka kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan pelikupongille.

 

Kohteemme otteluun: Sampdoria voittaa ottelun, 1.84. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.