Serie A: Torino-Frosinone | 2.35!

Kohde voimassa 5.10.2018, 21.30;2.25

Kohde sulkeutunut

Serie A: Torino-Frosinone | 2.35!

Italian Serie A tarjoaa perjantai-iltaan yhden ottelun. Sarjanousija Frosinone haastaan torinossa pelattavassa ottelussa FC Torinon klo 21.30 alkavassa ottelussa ja kamppailusta odotetaan kotijoukkueen voittoa. Uskomme, että torinolaiset voittavat illan ottelun vähintään kahdella maalilla. 

 

Kotijoukkueen kauden alku on ollut hyvin monivaiheinen. Se on ottanut pelaamastaan seitsemästä ottelustaan kaksi voittoa, pelannut kolme kertaa tasan ja tappion se on kokenut kaksi kertaa. Molemmat tappiot ”Toro” on kärsinyt kotkentällään, mutta ne ovat tulleet selkeästi vahvempia AS Romaa sekä Napolia vastaan. Viime kotiottelussaan Torino kohtasi SPALin ja ottelu päättyi tasaisten vaiheiden jälkeen sen 1-0-voittoon.

 

Sarjanousijan kauden alku on ollut odotetun vaikea ja se on onnistunut keräämään seitsemästä pelaamastaan ottelusta vain yhden pisteen. Tasapeli tapahtui toisella kierroksella, kun se onnistui pitämään Bolognan nollilla kotonaan. Tämän jälkeen Frosinone on pelannut viisi ottelua ja se on onnistunut tekemään vain yhden maalin vastustajan verkkoon. Tämä tapahtui viime kierroksen ottelussa Genoan vieraana, jossa joukkue kärsi 1-2-tappion.

 

Vaikka Torinon peli ei olekaan täysin vakuuttanut kauden alussa, lähtee se silti illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Frosinone on hävinnyt kauden kaikki vieraspelinsä ja se on onnistunut tekemään koko kauden aikana vain yhden maalin. Kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitolle tarjotaan hyviä, yli kahden kertoimia, joka kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan vetolapuille.

 

Kohteemme otteluun: Torino -1, 2.35.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.