Serie A: Benevento-Genoa | 2.80!

Kohde voimassa 12.5.2018, 19.00

Kohde sulkeutunut

Serie A: Benevento-Genoa | 2.80!

Serie A:n toiseksi viimeisen käynnistää ottelu Beneventon ja Genoan välillä. Ensi kaudella sarjaporrasta alemmaksi putoavalla kotijoukkueella ja sarjan keskikastiin sijoittuvalla vierasjoukkueella ei enää panosta ole, joten luvassa on vapautunutta jalkapalloa.

 

Benevento varmisti putoamisensa Serie B:hen jo hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä ja se on pystynyt pelaamaan jo pidemmän aikaa ilman paineita. Kauden huippuhetki tuli muutama kierros taakse päin, kun se pystyi kaatamaan AC Milanin vieraskentällä numeroin 1-0.
Roberto De Zerbin miehistö ei ole pelillisesti niin paljoa jäljessä muita, mitä sarjataulukko osoittaa, sen pelaajamateriaali ei vain ole riittävä korkeimmalle sarjatasolle.

 

Genoan kausi on ollut totuttuun tapaan hyvin vaihteleva ja varsinkin alkukaudesta sen peli ole totaalisen hukassa. Davide Ballardinin astuttua seuran peräsimeen, on genovalaisjoukkueen otteet parantuneet selvästi ja sen ei enää loppukaudesta ole tarvinnut jännittää sarjapaikan säilymistä.

 

Benevento on kototaan pystynyt pelillisesti haastamaan tasokkaampia joukkueita hyvin kotonaan ja sen vire on Genoan vastaavaa selkeästi parempi. Vieraat eivät ole voittaneet yhtään vierasmatsia viimeiseen seitsemään yritykseen ja niistä viisi on päättynyt tappioon. Tästä syystä tähän kohteeseen isketään kotijoukkueen voittoa.

 

Kohteemme otteluun: Benevento, 2.80.