Uefa Nations League: Englanti-Espanja | 1.95!

Kohde voimassa 8.9.2018, 21.45;1.95

Kohde sulkeutunut

Uefa Nations League: Englanti-Espanja | 1.95!

Uefa Nations League pyörähti käyntiin tällä viikolla ja Liiga A:n lohko 4:n ottelussa ovat vastakkain Englanti ja Espanja. Ottelusta on lupa odottaa erittäin viihdyttävää ja runsasmaalista kamppailua, sillä kyseessä on maiden ensimmäinen ottelu kesän MM-kisojen jälkeen. 

 

Joukkueiden pelaamista on todella vaikea ennakoida, koska viimeisimmistä otteluista on kulunut jo yli kaksi kuukautta. Englanti esiintyi kesän kisoissa edukseen ja eteni aina kahdeksan parhaan joukkoon. Espanja puolestaan oli suuri pettymys kisoissa ja se putosi jo jatkopelien avauskierroksella kisaisäntä Venäjälle.

 

Kausi on vasta alussa ja pelaajat eivät ole vielä kesälomansa jälkeen parhaassa terässä, joten virheitä sattuu huomattavasti enemmän kuin normaalisti ja tämä tarkoittaa, että maalipaikkoja syntyy enemmän. Uskomme, että tämän illan ottelussa tullaan näkemään paljon maaleja, sillä joukkueiden puolustuspelaaminen ei ole vielä hitsautunut yhteen.

 

Molemmista joukkueista löytyy todella paljon taitoa ja osaamista hyökkäyspäästä. Tämän illan ottelussa tullaan näkemään vähintään yhdet maalit kummassakin päässä. Kerroin BTTS-kohteelle on monella sivustolla erittäin kohdillaan ja Coolbet:llä se on oikein maukas 1.95.

 

Kohteemme illan otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS), 1.95.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.