Uefa Nations League: Puola-Italia | 2.00!

Kohde voimassa 14.10.2018, 21.45;2.00

Kohde sulkeutunut

Uefa Nations League: Puola-Italia | 2.00!

Uefa Nation League jatkuu sunnuntaina seitsemän ottelun voimin ja A-liigassa pelataan yksi ottelu, kun Puola ja Italia kohtaavat toisensa tärkeässä kamppailussa. Italia lähtee kertoimien valossa ennakkosuosikkina illan kamppailuun, mutta klo 21.45 alkavasta ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä. 

 

Kotijoukkue Puolan kesän MM-kisat olivat maalle suuri pettymys sen jäätyä omaan alkulohkoonsa. Isoin tavoittein kisoihin lähtenyt Puola ei tämänkään jälkeen ole esiintynyt edukseen pelaamissaan otteluissa, vaan kahdesta Nations Leaguen ottelusta ja yhdestä harjoitusottelusta on saldona kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Kansojen Liigan avauskierroksella se haki vieraspisteen Italian vieraana ja se oli maalle erittäin hyvä tulos. Seuraavassa pelissä se kuitenkin jäi kotonaan tasapeliin ja tämän jälkeen A-liigan lohkovaiheen toisessa ottelussa se hävisi Portugalille lopulta 2-3, johdettuaan peliä 1-0.

 

Italian maajoukkuejalkapallo on jo pitkään ollut uudelleenrakennustilassa ja se ei selvinnyt edes viime kesän MM-kisoihin. Venäjältä pois jäänti oli iso ja historiallinen juttu menestykseen tottuneelle maalle. Italian Nation League-matka ei ole alkanut ruusuisesti, sillä se on kerännyt kahdesta pelistään vain yhden pisteen, se tuli Puolaa vastaan avausottelussa. Tämän lisäksi se pelasi vieraspelin Portugalia vastaan, jonka se hävisi 1-0. Italialaiset ovat tänään melkein pakkovoiton edessä, sillä muuten Portugali alkaa olla jo todella vaikeasti ohitettavissa.

 

Uskomme, että illan ottelussa molemmat joukkueet tulevat onnistumaan maalinteossa. Vaikka Italia onkin kärsinyt tehottomuudesta, on sillä silti paljon laatua myös hyökkäyspäässä ja koska se tarvitsee voiton, tulee se panostamaan hyökkäyspelaamiseensa varmasti normaalia enemmän. Puolalla on myös paljon maalintekovoimaa hyökkäyspäässä ja se onnistui viime pelissäkin heiluttamaan vastustajansa verkkoja kahdesti. Puolalaisten puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut kesän eikä syksyn aikana.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS), 2.00. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.