Uefa Nations League: Puola-Portugali | 2.04!

Kohde voimassa 11.10.2018, 21.45;2.04

Kohde sulkeutunut

Uefa Nations League: Puola-Portugali | 2.04!

Euroopan maiden jalkapallosarjat ovat tauolla ja futistarjonnasta vastaa tämän viikon ajan Kansojen Liiga. Yksi illan lohkovaiheen peleistä pelataan Puolan ja Portugalin välillä ja tästä Liiga A:n kamppailusta on lupa odottaa hyvin tasaista ja vähämaalista kamppailua. Ottelu käynnistyy Suomen aikaan klo 21.45. 

 

Kesän MM-kisat olivat Puolan osalta todella suuri pettymys, kun se jäi lohkovaiheeseen. Sen pitää pystyä parantamaan peliään tuosta turnauksesta, mikäli se meinaa voittaa lohkonsa ja edetä UNL:n kautta seuraaviin EM-kisoihin. Nations Leaguen avausottelussaan puolalaiset kohtasivat vieraissa Italian ja se onnistui hakemaan hyvän 1-1-tuloksen ”Azzurrin vieraana ja voitolla tänä iltana sillä on mahdollisuus nousta liigansa kärkeen. Puola on pelannut viimeksi harjoitusottelun syyskussa ja kyseinen peli Irlantia vastaan päättyi lukemiin 1-1.

 

Myöskään Portugalin EM-kisat eivät sujuneet odotusten mukaisesti ja sen tie kisoissa päättyi heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Portugalilaiset saivat loistavan lähdön Nation Leaguen lohkovaiheessa, kun se kukisti syyskuussa pelatussa ottelussa Italian kotikentällään maalein 1-0. Ilman Cristiano Ronaldoa pelaava Portugali luottaa jälleen vahvasti omaan puolustuspelaamiseensa ja se lähtee tähän vieraspeliin vamasti erittäin tiiviillä pelaamisella, sillä tasapeli olisi joukkueelle erittäin hyvä tulos.

 

Vieraat lähtevät otteluun varmasti erittäin puolustavalla taktiikalla ja ottelussta on lupa odottaa erittäin tarkkaa ja vähämaalista ottelua. Kummankaan joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole kisojen eikä viime maajoukkuetauon otteluiden perusteella aivan parhaassa terässä.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa alle 2.0 maalia, 2.04. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.