Uefa Nations League: Serbia-Liettua | 2.13!

Kohde voimassa 20.10.2018, 21.45;2.13

Kohde sulkeutunut

Uefa Nations League: Serbia-Liettua | 2.13!

Uefa Nations Leaguen lohkovaihe on viimeisiä otteluita lukuunottamatta pelattu ja tänä iltana nähdään vielä Liiga C:n ja D:n ratkaisut. Yhdessä klo 21.45 alkavissa otteluissa ovat vastakkain Serbia ja Liettua. Kotijoukkue on tällä hetkellä lohkonsa kärjessä ja vieraat ovat varmasti sarjajumbona. 

 

Serbia johtaa siis lohkoaan ja sen ero toisena tulevaan Romaniaan on tällä hetkellä kaksi pistettä. Tasapeli tai tappio saattaa riittää sille jatkopaikkaan, mutta joukkue tulee kaikella todennäköisyydellä voittamaan illan ottelun selkeillä lukemilla. Serbialaiset eivät ole hävinnyt lohkovaiheessa vielä yhtään ottelua ja tänään vastassa on lohkojumbo ja selkeästi liigan heikoin joukkue Latvia. Viime kotipelissään Serbia kohtasi Montenegron ja voitti ottelun lopulta maalein 2-1 vaikka ero olisi voinut olla selkeästi isompikin. Illan kotijoukkue on laadultaan selkeästi vieraitaan tasokkaampi ja olisi suuri ihme, mikäli liettualaiset onnistuisivat avaamaan pistetilinsä tässä pelissä.

 

Liettua on hävinnyt jokaisen ottelunsa tämän vuoden Nations Leaguessa ja se on onnistunut tekemään vain kaksi maalia kokonaisuudessaan viidessa ottelussa. Vieraissa joukkue ei ole onnistunut tekemään maaliakaan ja maaliero on tyly 0-5.

 

Kohteemme otteluun: Serbia -2, 2.13(COOLBET)

 

 

TÄMÄN LINKIN KAUTTA PÄÄSET BETHARD-SIVUSTOLLA JA TEKEMÄLLÄ PELITILIN VOIT LUNASTAA ITSELLESI MAISTUVAN TERVETULIAISBONUKSEN!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.