UEFA Super Cup: Real Madrid-Atletico Madrid | 2.39!

Kohde voimassa 15.8.2018, 22.00;2.39

Kohde sulkeutunut

UEFA Super Cup: Real Madrid-Atletico Madrid | 2.39!

Seurajoukkue kausi on joka puolella Europpaa alkamassa ja yksi merkki siitä on tänään pelattava UEFA Super Cup Finaali. Vastakkain ovat madridilaiset suurseurat Real Madrid, joka voitti Mestarien Liigan sekä Atletico Madrid, joka puolestaan kruunattiin kevällää Eurooppa liigan mestariksi. Madridin Derbystä on luvassa hieno jalkapallonäytös.

 

Cristiano Ronaldon italialaiseen Juventukseen kesän aikana myynyt Real Madrid on pelannut kesän aikana neljä harjoitusottelua. International Champions Cupissa madridilaiset pelasivat klme ottelua, joista saldoksi muodostui kaksi voittoa ja yksi tappio. Kauteen valmistavassa harjoitusottelussa Real pelasi italialaista AC Milania vastaan, jonka se voitti ansaitusti 3-1.

 

Ronaldon lisäksi hallitseva UCL-mestari ei ole menettänyt ketään avauksen miestä. Ainoa lähtijä CR7:n lisäksi on keskikenttäpelaaja Mateo Kovacic, joka liittyi Valioliigassa pelaavan Chelsean riveihin vuoden lainasopimuksella. Joukkueen ainoa merkittävä vahvistus oli Chelseasta hankittu Belgian maajoukkuemaalivahti Thibault Courtois.

 

Atletico Madrid pelasi niin ikään kesän aikana viisi harjoitusottelua ja myös sillä kolme näistä tapahtui International Championship Cup-turnauksessa. ICC:ssä Tico voitti avausottelussa Arsenalin 2-1 ja kahdessa seuraavassa ottelussa se kärsi tappiot PSG:lle sekä Interille. Turnauksen lisäksi se pelasi kaksi harjoitusottelua, joissa se pelasi tasapelin saksalaista Stuttgartia vastaan sekä otti 0-1-voiton Serie A:ssa pelaavasta Cagliarista.

 

Atletico on kesän siirtomarkkinoilla hankkinut täsmävahvistuksia jokaiselle osa-alueelle, poislukien maalivahtiosasto. Sen runko pysyi hyvin kasassa kesän aikana, eikä sen tarvinnut myydä ketään runkopelaajistaan. Vahvasta puolustuspelistään tunnettu Tico tulee tälläkin kaudella olemaan Espanjan Liigassa erittäin korkealla.

 

Itse tämän illan ottelua on todella vaikea ennakoida ja siinä voi tapahtua mitä vain. Real Madrid Ronaldon menetyksestä huolimatta, on yksi suurista suosikeista voittamaan tämänkin kauden Mestarien Liigan ja sillä on edelleen todella vahva miehistö. Atletico pystyy omalla vahvalla puolustuksellaan tekemään ottelusta tasaisen, mutta uskomme, että Madridin valkoinen puoli voittaa tänään jälleen yhden pokaalin lisää.

 

Kohteemme otteluun: Real Madrid, 2.39. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.