Valioliiga: Arsenal-Bournemouth | 2.10!

Kohde voimassa 27.2.2019, 21.45;2.10

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Arsenal-Bournemouth | 2.10!

Valioliigassa on meneillään viikkokierros ja keskiviikko-ilta tarjoaa monta mielenkiintoista kamppailua. Yksi klo 21.45 alkavista otteluista on Arsenalin ja Bournemouthin välinen taisto, josta on ennakkoon odotettavissa kotijoukkueen näytöstä. 

 

Arsenalin kausi on sujunut tähän mennessä melko odotetuissa merkeissä ja joukkue löytyy jälleen sille tutulta 4. sijalta. Tykkimiehet tulevat tällä kaudella taistelemaan Mestarien Liigaan oikeuttavasta sijasta loppuun saakka. Sen ero viidentenä tulevaan Manchester Unitediin on tällä hetkellä yksi piste ja kuudentena olevaan Chelseaan kolme pistettä.
Lontoolaiset ovat pelanneet viime aikoina hyvää jalkapalloa ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä neljästä pelistään kolme kaikki kilpailut mukaan lukien. Eurooppa-liigan pudotuspeleissä se tiputti valkovenäläisen BATE:n jatkosta yhteismaalein 3-1 ja viime kierroksella Valioliigassa se kaatoi kotonaan Southamptonin luvui 2-0.
Arsenal on ollut koko kauden ajan erittäin vahva kotijoukkue ja se on voittanut viimeisestä seitsemästä kotipelistään kuusi.

 

Myös Bournemouthin kausi on ollut tähän mennessä hyvin odotetunlainen ja se löytyy sarjataulukosta sijalta 12. Sen ero putoajan viivaan on turvallinen 10 pistettä ja näyttää siltä, että joukkue tulee sijoittumaan tällä kaudella sarjan keskikastiin.
Illan vieraat ovat pelanneet viime peleissä heikosti ja kahta hienoa voittoa Chelseasta ja West Hamista on seurannut kaksi tappiota ja yksi tasapeli. Kahta vierastappiota Cardifille ja Liverpoolille seurasi 1-1-kotitasapeli Wolvesia vastaan.
Bournemouth on elänyt tällä kaudella kotiotteluista ja se onkin koko sarjan seitsemänneksi paras kotijoukkue. Vieraissa sen peli ei kuitenkaan ole kulkenut ja se on koko Valioliigan 16. heikoin vierailija. Vierasjoukkue on hävinnyt vieraissa ennen tätä iltaa yhdeksän ottelua putkeen ja se on osunut kotijoukkueiden verkkoon viimeisessä seitsemässä reissupelissä vain kertaalleen.

 

Vieraiden heikon vierassaldon ja vastaavasti Arsenalin vahvan kotisaldon huomioon ottaen uskallamme lyödä tänään rahamme kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitolle. Tykkimiehet ovat olleet viime peleissä todella vakuuttavia ja kotonaan sillä ei pitäisi olla vaikeuksia ohittaa Bouremouthin heikkoa puolustusta.

 

Kohteemme otteluun: Arsenal -1.5 @ 2.10(Coolbet) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.