Valioliiga: Brighton-Crystal Palace | 2.00!

Kohde voimassa 4.12.2018, 21.45;2.00

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Brighton-Crystal Palace | 2.00!

Valioliigassa on tarjolla englantilaisen futiksen ystäville viikkokierros. Tiistaina on luvassa yhteensä neljä ottelua, joista yksi on Brightonin ja Crystal Palacen välinen kamppailu. Kotijoukkueelle tarjotaan klo 21.45 alkavassa kamppailussa todella kovia voittokertoimia. 

 

Brighton on pelannut tällä kaudella yllättävän hyvin ja se löytyykin tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 11. Jo yhdeksän pisteen kaulan putoamisviivan alapuolella olevaan Southamptoniin ottanut Brighton lähtee otteluun allaan 1-2-vierasvoitto Huddersfieldistä ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi, pelaten kerran tasan ja häviten kaksi kertaa. ”Lokit” ovat pelanneet tällä kaudella kotonaan erittäin vahvasti ja se on kärsinyt kotikentällään vain kaksi tappiota. Voittoja on kolme ja tasan on pelattu kahteen otteeseen.

 

Crystal Palacen otteet eivät ole liigassa häikäisseet, mutta se on kuitenkin toistaiseksi sijalla 14, mikä ei ole huono sijoitus joukkueen tason nähden. Tosin eroa sillä putoamisviivaan on vain kolme pistettä, joten painetta riittää illan vierasjoukkueella paljon. Viimeisestä viidestä ottelustaan Palace on onnistunut voittamaan yhden, pelaten kerran tasan ja kolmesti se on kärsinyt tappion. Voitto-ottelu tapahtui viime kierroksella, kun se onnistui kaatamaan Burnleyn kotonaan maalein 2-0. Vaikka vierasjoukkue onnistuikin ottamaan viime vieraspelistään ManUa vastaan pisteen, on sen vierassaldo viime aikoina karua luettavaa. Se on hävinnyt ennen ManU-tasapeliä neljä vieraspeliä putkeen tehden vain kaksi maalia ManU-peli mukaan lukien.

 

Uskomme, että vahvasti tällä kaudella kotonaan pelannut Brighton tulee ottamaan illan taistosta voiton. Palace ei ole vieraissa vakuuttanut viime aikoina. Vieraat ovat saaneet kahden viime ottelun hyvistä tuloksista varmasti lisää itseluottamusta, joten vihjataan kohdetta, jossa tasapelin sattuessa saat panoksesi takaisin.

 

Kohteemme otteluun: Brighton Draw No Bet(DNB) @ 2.00(COOLBET) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.