Valioliiga: Burnley-Liverpool | 1.89!

Kohde voimassa 5.12.2018, 21.45;1.89

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Burnley-Liverpool | 1.89!

Valioliigassa on käynnissä viikkokierros ja keskiviikko tarjoaa liigan ystäville tuhdin kuuden ottelun paketin. Yksi klo 21.45 alkavista kamppailuista käydään Burnleyn ja Liverpoolin välillä ja vierasjoukkue lähtee taistoon selkeänä ennakkosuosikkina. 

 

Burnleyn kausi on ollut tähän mennessä todella suuri pettymys ja viime kaudella Eurooppa-liiga-sijoillle sijouttunut joukkue on tällä hetkellä sarjassa 19:sta vain yhdeksän pistettä keränneenä. Joukkueen vire on tällä hetkellä todella surkea ja saldona viimeisestä kuudesta liiga-ottelusta on vain yksi piste. Voitottomien otteluiden putkessaan se on onnistunnut tekemään vain neljä maalia ja omiin on mennyt hulppeat 18 maalia. Burnleyn puolustuspelaaminen on ollut siis todella surkeaa läpi kauden ja tänä iltana vastaan asettuu yksi liigan vaarallisimmista hyökkäyksistä.

 

Liverpool on ollut tällä kaudella odotetun vahva liigassa ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 2. Viisi pistettä Manchester Cityä perässä olevalla joukkueella on voitolla mahdollisuus nousta jälleen kahden pisteen päähän hallitsevista mestareista ja olisi suuri yllätys mikäli se ei sitä tekisi heikkoa kotijoukkuetta vastaan. Liverpool ei ole hävinnyt Valioliigassa vielä otteluakaan ja voittoja on kertynyt 15 pelistä 13. Jurgen Kloppin miehistö on päästänyt sarjassa vain viisi maalia omiin ja se ei tiedä hyvää illan kotijoukkueelle. Viimeisestä viidestä liiga-ottelustaan Pool on onnistunut voittamaan neljä, pelaten tasan Arsenalin vieraana.

 

Liverpool on ollut koko kauden lähes pysäyttämätön liigassa ja Burnley puolestaan on ollut sarjan toiseksi surkein joukkue. Tämän hetken kotijoukkue ei pysty pysäyttämään Liverpoolin vahvaa hyökkäystä, eikä sen hyökkäysosastolla puolestaan ole avaimia avata liigan tämän hetken parasta puolustusta. Liverpool voittaa ottelun vähintään kahden maalin erolla.

 

Kohteemme otteluun: Liverpool -1 @ 1.89(COOLBET)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.