Valioliiga: Huddersfield-Wolves | 1.88!

Kohde voimassa 26.2.2019, 21.45;1.88

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Huddersfield-Wolves | 1.88!

Valioliigassa pelataan tällä viikolla viikkokierros ja tiistaina luvassa on neljä mielenkiintoista ottelua. Yhdessä klo 21.45 alkavassa kamppailussa yhteen ottavat Sarjajumbo Huddersfield ja 8. sijalla majaileva Wolves. Vierasjoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja myös me luotamme tänään sen voittoon. 

 

Koko sarjan selkeästi huonoin joukkue Huddersfield on jumittunut sarjataulukon pohjalle ja se on onnistunut keräämään tällä kaudella vain 11 pistettä ja kaksi voittoa. Isäntien saldo viimeisestä kymmenestä pelistä näyttää yhtä tasapeliä ja yhdeksää tappiota. Ainoan pisteensä se onnistui ottamaan 0-0-tasapelissä Cardiffia vastaan tammikuussa.
Viimeisen viiden ottelun maaliero Huddersfieldillä näyttää yhtä tehtyä ja 13 päästettyä maalia, Kotijoukkue on onnistunut koko kaudella tekemään vain 14 maalia vastustajiensa verkkoon ja omiin on mennyt peräti 50 maalia.

 

Kahdeksantena sarjassa majailevalla Wolvesilla ei siis pitäisi olla tänään minkäänlaisia vaikeuksia hakea voittoa surkeasta Huddersfieldistä. Kaiken mennessä nappiin loppukaudesta, vierailla olisi jopa mahdollisuus kamppailu Euro-paikoista, sillä tällä hetkellä ero kuudentena olevaan Chelseaan on 10 pistettä.
Wolverhampton on pelannut viime aikoina erittäin hyvin ja se on hävinnyt viimeisestä kymmenestä pelistään vain yhden. Voittoa tälle jaksolle mahtuu kuusi ja tasapelejä kolme. Viimeiset kaksi Valioliiga-kamppailua ovat päättyneet 1-1-tasapeleihin, mutta niissä otteluissa haaste on ollut selvästi kovempi, kuin mitä se tänä iltana on. Wolvesin hyökkäysosasto on pelannut hyvällä tasolla koko kauden ja se on viimeksi jäänyt maaleitta tammikuun puolessä välissä Manchester Cityn vieraana. Tämän jälkeen se on onnistunut maalinteossa kahdeksassa ottelussa putkeen.

 

Huddersfieldin kausi on jo käytännössä ohi ja sen pelaaminen on näyttänyt siltä jo pitkään, että joukkue on luovuttanut. Wolves on pelannut viime aikoia hyvin ja sillä on vielä panosta loppukautta ajatellen. Vieraille tarjotaan erittäin maukkaita kertoimia eri vedonlyöntisivustoilla ja niihin kannattaa ehdottomasti tarttua kiinni.

 

Kohteemme otteluun: Wolves -0.5 @ 1.88(Coolbet/NordicBet/Betsson)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.