Valioliiga: Liverpool-Huddersfield | 1.53!

Kohde voimassa 26.4.2019, 22:00;1.53

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Liverpool-Huddersfield | 1.53!

Liverpoolin kohtaa Huddersfieldin Anfieldillä perjantai-illan ainoassa ottelussa. Mikään muu lopputulos kuin Liverpoolin voitto olisi todellinen jättiyllätys. Liverpool nousisi voitolla taas Valioliigan kärkeen, mutta Manchester Cityllä on ottelu vähemmän pelattuna.

 

Manchester Cityn voitti keskiviikkona Manchesterin derbyssa Unitedin, joten pisteen takamatkalla olevan Liverpoolin eittämättä napattava kaikki tarjolla olevat yhdeksän pistettä jäljellä olevista otteluistaan. Huddersfieldin ottelu on paras mahdollinen Liverpoolille tässä vaiheessa. Huddersfieldillä ei ole ottelussa ollenkaan panosta ja Liverpool pystyy peluuttamaan B-miehistöä, sillä heillä on tärkeä Mestarien liiga ottelu ensi viikolla.

 

Huddersfield on hävinnyt yhdeksän edellisestä kymmenestä ottelusta, joten joukkueen itseluottamus ja on todella nollissa. Liverpool tottakai sytyttää joukkueen, sillä se tietää ettei hetkeen ainakaan pääse pelaamaan yhtä suurta seuraa vastaan, kun joukkue putoaa sarjan alemmas ensi kaudeksi. Liverpool on voittanut yhdeksän peliä putkeen todella vakuuttavalla maalierolla 24-7.

 

Huddersfieldin oli ensimmäinen joukkue tällä kaudella, jolle varmistui putoaminen sarjatasoa alemmas. Joukkue tuskin tulee tässä ottelussa saamaan maalipaikkoja, sillä odotettavissa on että Liverpool pitää vähintään 75% pallonhallintaa.

 

Huddersfield hävisi reilu viikko sitten vieraissa Tottenhamille 4-0 ja tänään kyyti tulee olemaan vähintään samanlaista. Jos Liverpool innostuu kunnolla tekemään maaleja ja pelaamaan täysillä loppuun saakka, niin ottelu voi päättyä hyvinkin 5-0 tai 6-0. Huddersfield ei tule tekemään ottelussa maalia, joten odotettavissa on Liverpoolin vähintään 3 maalin voitto.

 

Paras pelikohde on Liverpool -2 

 

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa aina 150€ saakka, niin saat pelirahasi tuplana