Valioliiga: Liverpool-Leicester | 1.75!

Kohde voimassa 30.1.2019, 22.00;1.75

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Liverpool-Leicester | 1.75!

Englannin Valioliiga tarjoaa jalkapallon ystäville tänään neljä ottelua, joissa pelataan jälleen isoista pisteistä. Machester Cityn eilisen tappion myötä Liverpoolilla on tänään mahdollisuus kasvattaa eroa kärjessä voittamalla illan vastustajansa Leicesterin. Ottelu käynnistyy Anfield Roadilla klo 22.00. 

 

Sarjakärki Liverpool lähtee illan otteluun suurena ennakkosuosikkina. Jurgen Kloppin miehistö on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun Valioliigassa ja se tuli noin kuukausi takaperin Cityn vieraana. Kotonaan Liverpool ei ole kärsinyt vielä yhtään tappiota ja vain kertaalleen se on joutunut tyytymään tasapeliin.
Joukkueen kaksi viimeisintä liiga-peliä ovat olleet hyvin tasaisia ja se on ollut vaikeuksissa alemman kastin joukkueita vastaan. Brightonin vieraana voitto irtosi niukasti 0-1-lukemin ja viime kotipelissään se joutui ahtaalle Crystal Palacen kanssa, ottelun päätyttyä lopulta 4-3 isäntien hyväksi.

 

Leicester on ajautumassa vaikeuksiin oman pelinsä kanssa ja putoamisviiva lähestyy nopeaa tahtia. Illan vierasjoukkue on onnistunut voittamaan viimeisestä viidestä kilpailullisesta ottelusta vain yhden ja se lähtee illan kamppailuun kolmen ottelun tappioputkessa. FA Cupissa se kärsi yllätystappion alemmissa sarjoissa pelaavalle Newportille 2-1-lukemin ja sen jälkeen se on kärsinyt liigassa tappiot Southamptonille(1-2) ja Wolvesille(4-3).
Leicesterin suurin ongelma tällä hetkellä on sen puolustuspelaaminen. Sille on tehty viime peleissä paljon maaleja ja tänään vastassa on koko liigan vaarallisin hyökkäys.

 

Vaikka Liverpool onkin joutunut tiukoille viimeisessä kahdessa ottelussaan, uskomme, että se tulee tänä iltana ottamaan selkeän voiton heikosti viime aikoina pelanneesta vierasjoukkueesta. Kotijoukkueen hyökkäys on liian paha pideltävä Leicesterin heikolle puolustukselle ja isännät tulevat ottamaan vähintään kahden maalin voiton.

Kohteemme otteluun: Liverpool -1 @ 1.75(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.