Valioliiga: Manchester City-Leicester| 1.91!

Kohde voimassa 6.5.2019, 22:00;1.91

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Manchester City-Leicester| 1.91!

Maanantai-illan ainoassa ottelussa kohtaavat Manchester City ja Leicester. City tarvitsee ottelusta kolme pistettä, sillä Liverpool voitti eilen oman ottelunsa ja siirtyi jälleen Valioliigan kärkeen. Leicester on kuintekin pelannut hyvin viime aikoina ja voi olla vaikea vastus Citylle.

 

Tämän vuoden Valioliigakausi on yksi tasaisimmista koskaan. Liverpool johtaa kahdella pisteellä Cityä, mutta City on pelannut yhden ottelun vähemmän. Voittamalla tänään City nousisi pisteellä sarjakärkeen, kun jäljellä olisi enää yksi ottelu. Liverpoolin 94 pistettä olisi riittänyt melkein joka vuosi 2000-luvulla mestaruuteen, mutta ei tällä kaudella.

 

Maanantain Leicester ottelua on pidetty viimeisenä mahdollisena kompastuskivenä Citylle. Kauden viimeisessä ottelussa City kohtaa Brightonin vieraskentällä ja on todella todennäköistä, että siitä ottelusta City nappaa täydet pisteet. Leicester pelasi todella hyvän ottelun viikko sitten Arsenalia vastaan voittamalla 3-0 ja tästä joukkue saa varmasti runsaasti itseluottamusta lisää Cityä vastaan. City voitti edellisessä ottelussa todella heikosti pelanneen Burnleyn vain 1-0, joten tänään joukkueen täytyy pelata paremmin kaataakseen Leicesterin.

 

Leicester on pelaa todella hyvää jalkapalloa tällä hetkellä. Joukkue on voittanut viisi edellisestä seitsemästä ottelustaan ja tehnyt peräti 13 maalia näissä otteluissa yhteensä. Joukkue pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten voi hyvinkin olla, että City joutuu tekemään vähintään kaksi maalia voittaakseen ottelun.  Cityllä sivussa ovat ainakin pitkään loukkaantuneena ollut  Claudio Bravo sekä belgialaispelaaja Kevin De Bruyne. Varsinkin De Bruynen poissaolo on näkynyt joukkueen edellisissä peleissä. City on merkannut epävarmaksi brasilialaisen keskikentän luottopelaaja Fernandinhon pelaamisen.

 

City on hävinnyt tällä kaudella vain kerran kotonaan saldon ollessa 17-0-1, emmekä usko että City häviää tänäänkään. Ottelun paras vetokohde on BTTS, eli että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Tästä on tarjolla 1,91 kerrointa, joka on todella makoisa ottaen huomioon molempien joukkueen vireen.

 

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

 

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa 10€ – 150€ väliltä, niin saat pelirahasi tuplana