Valioliiga: Manchester City-Liverpool | 2.63!

Kohde voimassa 3.1.2019, 22.00;2.63

Kohde sulkeutunut

Valioliiga: Manchester City-Liverpool | 2.63!

Valioliigan ystäville tarjotaan torstaina todellinen herkkupala, kun liigan kärkiottelussa toisensa kohtaavat Manchester City ja Liverpool. Ottelu on mestaruustaistelun kannalta todella tärkeä kamppailu, sillä voitolla vieraat kasvattaisivat eron isäntiinsä jo 10 pisteeseen. Ottelu käynnistyy Manchesterissa klo 22.00. 

 

Macnhester Cityn kausi ei ole sujunut aivan odotetulla tavalla ja varsinkin viime aikoina joukkueen pelaaminen on sakannut pahemman kerran. Liverpoolin ja Tottenhamin taakse pudonnut seura on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan peräti kolme. Viime kotipelissään se kärsi shokkitappion Crystal Palacelle maalein 2-3 ja sen jälkeen se kävi häviämässä vieraskentällä Leicesterille luvuin 1-2. Viime kierroksella Pep Guardiolan miehistö palasi voittokantaan vieraskentällä, kun se kaatoi vakuuttavan avausjakson jälkeen Southamptonin 1-3-maalein. Cityn selkeästi heikoin osa-alue tällä kaudella ha varsinkin viime kamppailuissa on ollut sen puolustuspelaaminen. Se ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana viimeiseen neljään otteluun.

 

Liverpool on ollut tällä kaudella selkeästi Valioliigan tasaisin joukkue ja se ei ole vieläkään kärsinyt yhtään tappiota liiga-otteluissa. Viimeisin pistemenetys Poolilla on niinkin kaukaa kuin marraskuulta, kun se pelasi 1-1-tasapelin Arsenalin vieraana. Vieraat lähtevät otteluun hulppea kahdeksan ottelun voittoputki allaan kaikki kilpailut mukaan lukien ja joukkueen hyökkäys on ollut viime otteluissa täysin pitelemätön. Liverpool on tehnyt viimeisessä viidessä pelissä vastustajiensa verkkoon yhteensä 15 maalia, päästäen omiin vain kaksi maalia. Jurgen Kloppin miehistön hyökkäyskolmikko Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mane tulevat tässäkin ottelussa aiheuttamaan suurta päänvaivaa cityn heikosti pelanneelle puolustukselle.

 

Me luotamme, että Liverpool paremman vireensä ja vahvan hyökkäyksensä turvin tulee mahdollisesti ottamaan tästä kamppailusta voiton. City on tottakai edelleen kiven kova joukkue varsinkin kotonaan, mutta Liverpool ja Klopp ovat hallinneet joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia viime vuodet ja vieraiden pelityyli sopii todella hyvin Guardiolan hyökkäävää pelitapaa vastaan. Liverpoolin DNB-kertoimet ovat vedonlyöntisivustoilla todella korkeita ja niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

 

Kohteemme otteluun: Liverpool draw no bet(DNB), @ 2.63(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.